Autor Subiect: Centuri siguranta  (Citit de 3204 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sanduraveica

Re: Centuri siguranta
« Răspuns #10 : 19.Ian.2011, 12:02:30 a.m. »

- Ma gandesc ca poate iarna si din cauza temperaturii sa mearga un pic mai greu.  :dknw:
Am verificat si celelalte centuri  dupa ce ai postat, merg bine. E clar, s-a decalit arcul. Si eu am gresit ca o perioada de timp, am avut o clema prinsa sa nu ma stranga centura. La coborare, o uitam pe pozitie si arcul statea tensionat. Cand mi-am dat seama, deja era prea tarziu, se inmuiase arcul. Chiar si asa, are inca putere sa traga centura bine daca o tin pe pozitie. Asta e :dknw:
  • Ignis

Offline Laurentiu

« Răspuns #11 : 19.Ian.2011, 10:32:53 a.m. »
...poate iarna si din cauza temperaturii sa mearga un pic mai greu.  :dknw:
Ar fi o explicatie insa e valabila pina la un punct. Iarna fiind frig in masina, uleiul sau vaselina in care sta arcul ingheata si devina gelatinos facind greoiae destinderea lui. Pina aici sint de acord cu danker dar dupa ce se incalzeste in masina, pt un arc normal n-ar mai trebui sa se intimple acest lucru.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline danker

« Răspuns #12 : 19.Ian.2011, 02:22:12 p.m. »
Da, asa este, inseamna ca uzura....  :(
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline luca020708

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #13 : 18.Feb.2011, 02:21:15 p.m. »
am citit cu atentie si am un sfat simplu.....nu-i asa?.Ca mai intotdeauna cele mai simple actiuni salveaza cele mai grele momente....hahaha....eu am problema asta cam la un an jumate de cand am luat-o si era noua....am dat de un mosulica mai ager la minte si mi-a zis ca asa cum un televizor se repara de cele mai multe ori bagand cablul electric in priza asa si cu centurile astea...Revin la subiect...incercati sa curatati in clema de plastic prin care trecec centura (oricum daca va uitati un pic veti vedea ca e multa mizerie) cu spirt si spuneti0mi rezultatul....sper ca nu ati incercat sa faceti alte lucruri periculoase.Pe curand