Autor Subiect: Ambreiaj Grand Vitara  (Citit de 4107 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline siulian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Ambreiaj Grand Vitara
« : 30.Apr.2009, 12:36:01 p.m. »
Am un Grand Vitara din 2002, de curand am schimat ambreiajul pentru ca imi patina si debraia doar cand il apasam pana la podea.
Dupa interventie, nu mai patineaza dar in continuare am problema debraierii. O imbunatatire exista dar si acum ca si inainte, nu reusesc sa bag in viteza decat daca il apas pana la podea si cateodata (dimineata) trebuie sa dau doua pedale sa poate intra in viteza.

Mai are cineva o astfel de problema?
Poate of fi pompa hidraulica vinovata, sau lichidul!? Sugestii?

Offline coq

Re: Ambreiaj Grand Vitara
« Răspuns #1 : 30.Apr.2009, 01:43:00 p.m. »
Salut si Bine ai venit!
Deocamdata nu m-am intalnit cu astfel de situatii, nu stiu cum este la modelul tau dar intreb la tine nu este nici un fel de reglaj mecanic ca sa o faci sa lucreze mai sus?
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline >pexic<

« Răspuns #2 : 30.Apr.2009, 03:00:34 p.m. »
ar trebui sa fie, clar se poate regla lungimea optima a cablului de ambreiaj, eu cred ca acolo e "problema".  bafta si bine ai venit printre noi.
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline miocrl

« Răspuns #3 : 30.Apr.2009, 03:16:03 p.m. »
salut iulian,

bine ai venit:)
de mult ai facut schimbul de ambreiaj? nu i-ai intrebat pe cei ce se ocupa de cutiile de viteza?
se poate ca ambreiajul sa se fi stricat din cauza debraierii?

- "trebuie sa dau doua pedale sa poate intra in viteza" te referi la viteza I nu?

pompa hidraulica despre care vorbesti este o pompa ce ia miscarea cu o rotita dintata de pe ax, sau cu motoras electric
 Motor  -  Ambreiaj  - Cutie - Roti
                                |
                             POMPA hidraulica

nu ai cumva si un zenzor de presiune la pompa aia care s-ar putea citi pe diagnoza?
ulei pierde? ai inspectat-o ochiometric?

Offline paolo007

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #4 : 06.Ian.2011, 01:34:56 p.m. »
Am un Grand Vitara din 2002, de curand am schimat ambreiajul pentru ca imi patina si debraia doar cand il apasam pana la podea.
Dupa interventie, nu mai patineaza dar in continuare am problema debraierii. O imbunatatire exista dar si acum ca si inainte, nu reusesc sa bag in viteza decat daca il apas pana la podea si cateodata (dimineata) trebuie sa dau doua pedale sa poate intra in viteza.

Mai are cineva o astfel de problema?
Poate of fi pompa hidraulica vinovata, sau lichidul!? Sugestii?

Offline flotl

« Răspuns #5 : 06.Ian.2011, 04:26:18 p.m. »
E posibil si din cauza frigului, cel putin pana se incalzeste.
La mine intra greu in perioada asta in a 2-a. Mi se pare ca iarna trecuta nu intra asa greu si sper sa nu fie de la schimbul de ulei de la cutie facut pe 13 dec.
SUZUKI GRAND VITARA 1.9 DDiS / 129 CP / 4X4 / ECHIPARE PREMIUM EDITION (FULL)
Trecut de 130.000 km in februarie 2015.