Autor Subiect: Nu am caldura in masina!  (Citit de 2518 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Forte

Nu am caldura in masina!
« : 27.Oct.2010, 08:49:07 a.m. »
Cand plateam la Autonet, mi-am adus aminte ca nu am un bec pe "butonul de aer conditionat", asa ca baietii au luat masina inapoi in hala si au demontat consola centrala si au incercat sa schimbe becurile, care din pacate nu erau pe stoc!

M-am urcat in masina si hai la Cta ... pe drum desi nu sunt friguros ... am umblat la "robinetul" pentru rece/cald si am observat ca are o pozitie nefireasca: nu ajunge la minim ... si se invarte ciudat, greu!

Probabil in momentul demontarii si remontarii s-a intamplat ceva!

Acum chiar imi trebuie caldura, deci sa ma apuc sa demontez! Ati demontat consola? Cred ca are 2 suruburi jos! Sfaturi?! Sugestii!

Multumesc!

Offline Forte

Re: Nu am caldura in masina!
« Răspuns #1 : 27.Oct.2010, 11:35:30 p.m. »
Am rezolvat, dupa ce am demontat bordul si am vazut ca este ok, am actionat robinetul si mi-am dat seama ca nu se intampla nimic in compartimentul motor, am urmarit cablul si am vazut ca ajungea la aeroterma si ca era tras cablul din ea ... l-am pus la locul lui si merge PERFECT!

Multumesc!

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 28.Oct.2010, 12:20:26 a.m. »
Pai si nu ne spui si noua cum ai facut demontarea?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Forte

« Răspuns #3 : 28.Oct.2010, 08:44:43 a.m. »
Incredibil de usor, scoti scrumiera, desurubezi 2 suruburi si apoi tragi cu multa grija, pentru ca sunt cleme de plastic! Am studiat locul pentru un viitor sistem 2DIM!