Autor Subiect: Sfat achizitie Suzuki SX4  (Citit de 113896 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline crysty967

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Gen: Bărbat
    • Ploiesti
Re: Sfat achizitie Suzuki SX4
« Răspuns #510 : 27.Sep.2020, 09:45:27 a.m. »
Cat de fiabil este acest motor cat si transmisia in conditiile in care  fac in jur de 3000 de km pe sosea in afara localitatilor????
  • Suzuki sx4

Offline crysty967

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
    • Ploiesti
« Răspuns #511 : 27.Sep.2020, 09:46:16 a.m. »
3000 km lunar!!!!
  • Suzuki sx4

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #512 : 27.Sep.2020, 10:15:30 a.m. »
@crysty967 , ti-am cuplat topicul la unul existent cu aceeasi tema. Poate găsesti raspunsul la intrebarea ta in postarile anterioare.

In alta ordine de idei, SX4 clasic si-a dovedit fiabilitatea pe forum. Din pacate, sunt foarte puțini colegi posesori de diesel 2.0. Din ce tin eu minte, nu au fost semnalate probleme cu motorul.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: crysty967

Offline neptun8960

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Oradea
« Răspuns #513 : 30.Nov.2020, 08:09:34 p.m. »
Salutare, am observat ca suspensia este foarte rigida, asta în condițiile în care drumurile pe la mine prin oraș nu sunt ca-n palmă și e plin de guri de canal, comparativ cu un Logan al unui coleg de facultate în care abia simți denivelările, în SX4 simți chiar și rosturile care au fost umplute cu bitum, gurile de canal sunt foarte incomode de trecut peste ele, chiar și grilajele de la poduri se simt mai din plin. Mai sunt și alți posesori care au observat chestia asta? Zici ca e setata pentru circuit suspensia

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

• Suzuki SX4 1.5

Offline Fujitsu

« Răspuns #514 : 30.Nov.2020, 08:13:16 p.m. »
Cam asta e problema și cu SX4 S-Cross, e un minus important pentru cei care au de parcurs zilnic drumuri cu denivelări ...
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline neptun8960

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Oradea
« Răspuns #515 : 30.Nov.2020, 08:19:51 p.m. »
Cam asta e problema și cu SX4 S-Cross, e un minus important pentru cei care au de parcurs zilnic drumuri cu denivelări ...
Deci asa. Mersi mult pentru lămurire, ma gândeam dacă ar ajuta schimbatul suspensiei cu una mai permisiva... Asta desigur, ceva mai încolo probabil.

• Suzuki SX4 1.5

Online NicNic

« Răspuns #516 : 30.Nov.2020, 08:25:08 p.m. »
Am un SX4 de nou, adica pe SUVI.
Am aceeasi parere, ca suspensia este setata pentru asfalt "curat", sa poti conduce cat mai sportiv (stabilitate la viteza si manevre bruste, deci rigida).
Am pastrat aceasta setare vreo 5 ani, pana cand am decis sa schimb arcurile si amortizoarele.

Am trecut la arcuri MAD (dupa ce testasem o masina similara deja schimbata, a altui coleg) si amotizoare Sachs..
Imbunatatirea confortului suspensiei a fost semnificativa.

Nu pot spune ca atinge nivelul de confort al unui Renault Megane II (condus anterior de mine) ori al unui Duster actual (testat si el, de asemenea).
Insa este cea mai placuta combinatie pentru masina de coclauri usoare si de mers avantat pe sosea de asfalt.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline kellogs

« Răspuns #517 : 30.Nov.2020, 10:17:04 p.m. »
Salutare, am observat ca suspensia este foarte rigida, asta în condițiile în care drumurile pe la mine prin oraș nu sunt ca-n palmă și e plin de guri de canal, comparativ cu un Logan al unui coleg de facultate în care abia simți denivelările, în SX4 simți chiar și rosturile care au fost umplute cu bitum, gurile de canal sunt foarte incomode de trecut peste ele, chiar și grilajele de la poduri se simt mai din plin. Mai sunt și alți posesori care au observat chestia asta? Zici ca e setata pentru circuit suspensia

Ce mai poti face este sa mai desumfi rotile un pic, ba chiar sa treci la roti cu mai mult cauciuc si mai putina janta. Totusi, nu vad legatura cu titlul topicului.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline shpeedy

« Răspuns #518 : 18.Apr.2021, 12:08:38 p.m. »
Este si SX4 Classic recomandat ca o alegere buna -

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: gabineg