Autor Subiect: Joc in caseta de directie jimny nou?  (Citit de 3991 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bundosu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Gen: Bărbat
Joc in caseta de directie jimny nou?
« : 07.Sep.2010, 01:01:50 a.m. »
Am cumparat de curand un Jimny nou si am constatat ca are un joc cam mare in caseta de directie pe drum neasfaltat(tara,munte) sau cu gropi(Bucuresti  :-)) ). Nu stiu daca asa este normal sa se comporte asa ( mai ales ca este noua, are mai putin de o saptamana de cand o am)?Sper sa  ma lamureasca si pe mine cineva legat de problema asta.

Offline zebra

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 42
Re: Joc in caseta de directie jimny nou?
« Răspuns #1 : 07.Sep.2010, 02:09:27 a.m. »
Cred ca te referi la vibratiile care apar atunci cand treci peste obstacole mici si dese. Se rezolva cu un amortizor de directie ce lipseste din fabricatie la noile jimny. http://suzukidojo.blogspot.com/search?q=amortizor+directie
cauta postul de VINERI, 28 NOIEMBRIE 2008.

Offline alexb25

• Full Member
  • Mesaje postate: 229
« Răspuns #2 : 07.Sep.2010, 10:24:30 a.m. »
Am cumparat de curand un Jimny nou si am constatat ca are un joc cam mare in caseta de directie pe drum neasfaltat(tara,munte) sau cu gropi(Bucuresti  :-)) ). Nu stiu daca asa este normal sa se comporte asa ( mai ales ca este noua, are mai putin de o saptamana de cand o am)?Sper sa  ma lamureasca si pe mine cineva legat de problema asta.

Bine ai venit printre jimny-sti. In ceea ce priveste intrebarea ta nu pot sa-ti zic decat ca trebuie sa te obisnuiesti:). Nu cred ca e vreun defect. jimny nu e turism - e altceva care ori o sa-ti placa mult ori o sa renunti repede  :D
PS: amortizorul de directie ajuta mult.
jimnyholic

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #3 : 07.Sep.2010, 10:26:47 a.m. »
Bine ai venit.Foarte cool culorile.Poate ne arati ceva poze cu ea!!
De unde ai luat-o???
Go Terios!!!:)

Offline bundosu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #4 : 07.Sep.2010, 11:32:40 p.m. »
Salut!

Cred ca aveti dreptate cu jocul in caseta. Sunt eu prea obsedat si nu sunt nici obijnuit cu acest gen de jucarie. M-am suit din legend in Jimny si cred ca a fost cam brusca trecerea. Iar cand am fost sa fac test drive inainte de a cumpara masinuta am constatat si la cea de test drive ca avea acelasi joc. Iar cei de la suzuki mi-au zis ca este normal sa aiba acel joc.
Masinuta am luat-o de la gut auto center (automobile4x4.ro), este modelul aniversar Joy, facut in Japonia special pentru piata din Austria.
Initial am vrut sa achizitionez una de la Autonet dar apoi am gasit acest model si m-am indragostid de ea! Si am vorbit cu cei de la Autonet si mi-au spus ca ei nu pot sa imi aduca acest model. Dar l=am gasit pe cel care le aduce noi din germania si austria si la un pret ok.

Legat de amortizorul de directie! Imi recomandati sa-i pun asa ceva?
Pe viitor am de gand sa ma apuc de mici modificari asa ca astept parerile voastre!

Cat despre poze va arat cu ce mai mare placere, mai ales ca am testat-o un pic pana pe varfu Moldoveanu si Malita weekend-ul trecut. Si am ramas uimit de ce poate mititica! Dar numai ca nu stiu unde sa le pun?

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #5 : 08.Sep.2010, 09:33:38 a.m. »
Daca incepi un Jurnal de bord, o sa ai destul loc pentru postarea  pozelor!   ;)
Go Terios!!!:)