Autor Subiect: Caseta de directie Splash - Ajutor!  (Citit de 6826 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rosemarie4000

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Femeie
Caseta de directie Splash - Ajutor!
« : 23.Aug.2012, 02:03:39 p.m. »
Buna tuturor,

Trebuie sa mentionez ca este prima oara and postez pe forum, cu toate ca il urmaresc de mai mult timp, asa ca va rog sa-mi scuzati stangacia.
Sunt "fericita" posesoare a unui Splash GS 1.2 din 2008.
Acum 2 sapt a fost in service pt revizie si in urma unei plangeri in legatura cu un zgomot ciudat mi s-a comunicat ca exista un joc la caseta de directie.
Masina nu mai este in garantie, astfel mi s-a comunicat pretul pentru o noua caseta de directie - 5000 RON  :-O

Eu nu ma pricep la mecanica si nu stiu cum sa procedez pentru ca nu vreau sa dau atatia bani pe o noua caseta.
De la service inca astept raspuns (fabrica din Ungaria este in concediu).
Am discutat in schimb cu Dragos Iorga de la Suzuki Romania si deja vreau sa schimb masina! am ramas perplexa la telefon ce raspunsuri imi putea da....
Am apelat la ei acum 2 saptamana pentru sfat - nu mi se pare normal ca la o masina de 26.000 km sa fiu nevoita sa schimb caseta de directie - si mi-a raspuns ca daca o aduceam cat era in garantie o schimbam gratis!!!
Si m-a sunat dupa ce i-am facut nesimtiti pe mail pt ca astept de 2 saptamani pt un amarat de raspuns.

Acum rugamintea mea este daca ma poate ajuta cineva cu un sfat, cum sa procedez...mai exista posesori de Splash cu probleme la caseta de directie? (p.s. Dragos Iorga mi-a comunicat ca Splash-ul nu are probleme cunoscute la caseta de directie ci doar SX4 pt ca la Splash este un alt model de caseta de directie).

Multumesc anticipat :)

PS: despre nepasarea si "nesimtirea" (pt ca altfel nu pot sa o numesc) a celor de la Suzuki Romania o sa revin probabil intr-un alt post
Rosemarie

Offline LeonardSZK

Re: Caseta de directie Splash - Ajutor!
« Răspuns #1 : 23.Aug.2012, 02:40:20 p.m. »
Cred ca ar trebui sa consulti si un alt mecanic...
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #2 : 23.Aug.2012, 03:09:25 p.m. »
Intr-adevar, problema cu casetele este arhicunoscuta la SX4. De Splash nu am auzit nici eu, pana acum. Se apre ca ai ghinion :( Cat despre cei doar 26.000 km, stiu un SX4 care a avut problema cu caseta in primii 300km, masina fiind nou-nouta, luata de la reprezentanta :dknw: Sincer, nu stiu ce ai putea face, dat fiind ca masina a iesit din garantie :( Vorba lui Leonard, incearca si la alt mecanic, ori la o alta reprezentanta Suzuki... cine stie?
Bafta!
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline adrian_r5

« Răspuns #3 : 23.Aug.2012, 03:11:20 p.m. »

Am discutat in schimb cu Dragos Iorga de la Suzuki Romania
Dragos Iancu

PS: despre nepasarea si "nesimtirea" (pt ca altfel nu pot sa o numesc) a celor de la Suzuki Romania o sa revin probabil intr-un alt post
Cunoastem destule ... aproape ca nu credem ca poti aduce noutati ... da' te asteptam sa ne povestesti ...

Acum rugamintea mea este daca ma poate ajuta cineva cu un sfat, cum sa procedez...
Poti incepe prin a citi actu' normativ mentionat aici ... apoi cind lucrurile devin mai clare dpdv legal poti sa-ti aperi drepturile !!!
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline rosemarie4000

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #4 : 24.Aug.2012, 10:31:09 p.m. »
Multumesc Adrian pt corectie, m-am grabit sa scriu post-ul si am gresi numele :(
M-am uitat pe actul normativ si o sa caut sa consult un avocat sa vedem si pozitia unui om care cunoaste legea.
Acum citeam pe forum la sectiunea Swift si am vazut ca si posesorii de Swift sunt terorizati de problemele la caseta de directie.
O sa ma uit de curiozitate si la celelate modele sa vad daca exista discutii referitoare la caseta de directie.
« Ultima Modificare: 24.Aug.2012, 10:56:31 p.m. de rosemarie4000 »
Rosemarie

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #5 : 24.Aug.2012, 10:39:50 p.m. »
caseta de directie  -> cutie de directie -> cutie de viteze    :D