Autor Subiect: Mi-ai spart bara, mi-ai spart farul ... noroc cu asigurarea  (Citit de 3355 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Din pacate desi am tot evitat soferii grabiti si neatenti, in seara de 15.01.2009 am avut ghinionul sa nimeresc in fata unuia cu Loganul lui nou-nout, eu fiind oprit la stop, el a oprit in ... a mea masina ... iar eu in Hyunday-ul aflat in fata mea. Rezultate: partea fata si partea spate avariata la a mea (restul nu ma interesa ...). Nu a patit nici o persoana nimica, iar pentru mine mpartea buna este ca doar plasticurile au cedat si nu este nevoie de interventie de tinichigerie la tabla.
Vineri dimineata am fost la Ardaf (acolo are RCA cel cu Loganul), mi-au facut constatarea (cu schimbare de bara fata, spate, cu grile+ornament si lampa fata dreapta - avea o urechiusa rupta, numar si suport numar), am fost la reprezentanta locala Suzuki = GC Motors)  de unde operatv am fost trimis la service-ul cu care colboreaza si datorita profesionalismului si operativitatii lor, am completat rapid neceasrul intreg (au demontat barile, au facut poze, au luat lEI egatura cu Ardaf+GC motorsastfel incat vibneri s-a facut comanda pentru toate piesele de inlocuit. Se pare ca in max 2 saptamani voi avea masina intacta din nou
Una peste alta, cei de la service mi-au remontat asa de bine piesele .. ca nu se mai vede nimica .. si acuma risc ca cei de la Ardaf sa spuna ca nici nu are nimica masina :) ... glumesc evident, pentru ca rupturile din plasticurti sunt acolo dar nu sunt vizibile decat de aproape.
Deocamdata acord nota 10 pt. Ardaf + GC Motors + Service si mai ales colaborarii/comunicarii dintre ele.
Astept sa vad cat ma costa distractia (cheltuielile colaterale) pe care sa le recuperez de la ... inculpatul grabit/neatent.
Apropo .. sa va raspud si la intrebarea care se prefigureaza: nu, nu-mi venea sa-l omor, mai ales ca el ma ruga s-o fac ... cand s-a dat jos din masina :)
« Ultima Modificare: 20.Ian.2009, 03:45:20 p.m. de ASZ »

Offline coq

Re: Mi-ai spart bara, mi-ai spart farul ... noroc cu asigurarea
« Răspuns #1 : 20.Ian.2009, 03:48:49 p.m. »
pare rau sa aud despre incident, in schimb ce inteleg... ca cei de la Suzuki chiar expeditivi si cu chef de munca... hmm... macar o bila alba in cosul de negre.
Ce sa-ti urez decat bafta sa te tina cat mai putin. O faci pe asigurarea lui banuiesc nu?
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline ASZ

« Răspuns #2 : 20.Ian.2009, 03:58:47 p.m. »
Da, o fac pe RCA-ul lui (Ardaf), ca el a fost de vina. De ce sa-mi stric CASCO pe asa ceva ?

Offline redippy

• Full Member
  • Mesaje postate: 148
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #3 : 22.Ian.2009, 06:45:39 p.m. »
Deci al tau era SX-ul busit in fata ce l-am vazut saptamana trecuta pe Coposu. Hmmm... nasoala treaba. Partea proasta e ca la cum se conduce in CJ nu stiu cat o sa mai reusesc sa protejez imi SX -ul...
SX4 1.6 4WD sunlight cooper

Offline ASZ

« Răspuns #4 : 23.Ian.2009, 06:59:53 p.m. »
Mai sincer sa fiu nu stiu daca pe a mea ai vazut-o fiindca eu stau in Manastur (cred ca ata stationeaza mai mult pe Garbua ... cu numere de Bucuresti).. pe Coposu nu prea ajung .. ba mai mult la firma care a facut constatarea reala a daunelor mai era una identica cu a mea .. practic am mers deodata la constatare, doar ca cealalta masina avea doar bara fata lovita (a mea este si bara fata si spate lovita)
Si da, ma intrebam si eu ce puteam face sa evit catastrofa .. si am ajuns la concluzia ca nimic: rugaciunile pot sa ajute .. si cam atata (ca doar stateam la semafor .. unde era sa tasnesc de pe banda a 2-a ca sa evit evenimentul ? asa ca .. astepti linistit la fiecare semafor, la fiecare colt, la fiecare grabit+neatent  sa-l eviti cand schimba banda .. cand se uita in alta parte .. si intre timp murumuri cate un Tatal Nostru.

Offline redippy

• Full Member
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #5 : 26.Ian.2009, 11:56:39 a.m. »
Inseamna ca pe cealalta am vazut-o
SX4 1.6 4WD sunlight cooper

Offline ASZ

« Răspuns #6 : 02.Feb.2009, 08:53:05 p.m. »
E gata masina .. si a iesit foarte bine. Colaborarea Ardaf-CG Motor(Suzuki Cluj)-AutoPeter SRL(service) a fost foarte reusita, astfel incat am primit masina acasa !!!!
Dupa tot raul intamplat (adica acciidentul) aceasta operativitate/profesionalism a fost partea pozitiva la care se adauga solutionarea FIXATIEI mele: claxonul (l-au schimbat la service !!!)
Suna cu totul altfel, credeti-ma :)

Offline coq

« Răspuns #7 : 02.Feb.2009, 09:35:06 p.m. »
E gata masina .. si a iesit foarte bine. Colaborarea Ardaf-CG Motor(Suzuki Cluj)-AutoPeter SRL(service) a fost foarte reusita, astfel incat am primit masina acasa !!!!

Sigur ai fost la noi in tara? Bravos mai rar asa, vorba ta dupa toata beleaua si alergatura macar ceva care sa te mai insenineze cat de cat,
si cand te gandesti ca asa este normal sa fie... bine, mai putin adusul acasa  :D
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #8 : 03.Feb.2009, 08:28:35 p.m. »

si cand te gandesti ca asa este normal sa fie... bine, mai putin adusul acasa  :D
[/quote]

Am mai postat pe forumuri: cind mi-au schimbat acel selector de pe cutia de viteze, cei de la Doly Iasi au venit si mi-au preluat masina de la serviciu.
A doua zi m-au sunat ca se rezolvase problema si mi-au adus masina tot la serviciu, la initiativa lor.
Bineinteles ca aspectul nu a trecut neobservat de colegii de munca. ;)
Poate ca mai are si tara asta o sansa de normalizare...
:ceas:
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline ASZ

« Răspuns #9 : 04.Feb.2009, 11:31:55 a.m. »
Trist este faptul ca aceste lucruri normale ni se par deosebite .... iar cele deosebite (adica cum suntem tratati mai peste tot) ... ni se par normale .. si implicit acceptate tacit (e drept cu  pachetul de "vorbe de duh" aferente .. dar care nu ating prea tare imaginea/mentalitatea prestatorului...)