Autor Subiect: Hoodprotector SX4  (Citit de 4734 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bogogica

Re: Hoodprotector SX4
« Răspuns #20 : 19.Iul.2010, 06:52:08 p.m. »
@LeonardSZK, daca pentru tine a iti da cu parerea despre ceva intr-un topic deschis tocmai despre acel cava, inseamna intoxicare, stau si ma intreb cum ai ajuns tu "Global moderator".
Poate pentru tine ar trebui inventat postul de "Global cenzor" pe acest forum sau poate ca astept eu prea mult de la aceasta comunitate....
Cat de inchistata in propria lume crezi ca trebuie sa fie o persoana care traiste in Bucuresti pentru a nu vedea live cel putin cate un model din fiecare chici zis hoodprotector de pe sutele de mii de masini din acest oras?

Scuze tuturor celorlalti de acest off-topic si de "intoxicare", dar chiar m-am simtit putin jignit.
Promit sa nu ma mai lansez in discutii si sa opinez, decat dupa ce imi iau cate o diploma de master in fiecare domeniu supus dezbaterilor.

Offline hugbear

« Răspuns #21 : 19.Iul.2010, 06:55:44 p.m. »
Haideti cu totii sa lasam disputele (pentru asta exista PM sau o arie anume) si sa lasam topicul sa curga la subiect. Multumesc.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline csb

« Răspuns #22 : 25.Iul.2010, 08:53:43 p.m. »
Cele din vinil sau piele sintetica arata ca un ciorap tras pe capota si nici nu are efectul celor de plastic sau carbon, care sunt utile si aspectuoase.
  • Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip - 2017

Offline ciphol

« Răspuns #23 : 29.Aug.2010, 01:13:14 p.m. »
Si numele lui este AR sau AT  :baston:

Oricare ar fi dintre ei cunosc deja forumul. Am dreptate?

L.E. Daca l-a luat din SUA ar tre sa fie AT.
Uite aici la appx 120USD cu tot cu shipping ;)
nu reusesc s-al cumpar,zice ca "my provider card ..."nu e de acord cu tranzactia..ce o fi de facut?oare din cauza ca azi e duminica?
  • suzuki s-cross 1.6 ddis allgrip

Offline LTD

« Răspuns #24 : 29.Aug.2010, 11:29:49 p.m. »
daca e card nou, verifica la banca daca ai cardul "activat" la achizitii pe net... majoritatea bancilor livreaza cardul inactiv, din motive de securitate...
daca ai mai folosit cardul la achizitii pe net, incearca din nou in 20 - 30 min, sa nu fie o problema de comunicatie la banca sau la provider...
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов