Autor Subiect: Vibratii la franare,in jur de 60 Km/h  (Citit de 7351 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dexter

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
  • Gen: Bărbat
Re: Vibratii la franare,in jur de 60 Km/h
« Răspuns #30 : 04.Iul.2010, 04:57:03 p.m. »
 :D,da ar fi ceva...insa am unul sau mai multi rulmenti uzati in cutie si ma enerveaza.Totusi folosesc frana de motor,insa in Bucuresti,unde semafoarele apar ca ciupercile dupa ploaie,ai neaparata nevoie de frana de serviciu buna.Nu mai povestesc de "adevaratii" care apar la tot pasul, "soferi" si pietoni X-(,pe care trebuie sa-i feresti tu,ca ei.... :popa:
Cand cumpar un obiect,intai il repar, apoi il folosesc

Offline miocrl

« Răspuns #31 : 15.Iul.2010, 09:35:46 a.m. »
vibratii inseamna ca iti vibreaza si volanul? daca nu, verifica ghidajele de la etrier.

Offline despada

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 257
« Răspuns #32 : 15.Iul.2010, 11:44:02 a.m. »
Nu cred ca e cazul ,
dar eu aveam vibratii la un model mai vechi fiindca aveam o galma vizibila doar la desumflarea completa a anvelopei , nu am stiut de asta insa nu mai vedeam bine in oglinda de pe plafon ...
nu am mers mai mult de 200km asa dar a fost formidabil  :notlst: bine ca nu a facut bum ...

Offline dexter

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #33 : 16.Iul.2010, 07:14:49 p.m. »
    DA,imi vibreaza volanul,atat.Insa ma enerveaza >:) Si nu pot afla cauza.Mai nou am scos masina la un drum afara,si am constatat vibratii in mers dupa 125km/h,mai ales in dreapta fata,deci echilibrarea de acum 3 luni,cand am schimbat anvelopele din fata, nu a fost ok :( :(
Cand cumpar un obiect,intai il repar, apoi il folosesc