Autor Subiect: Cum cumparam din China?  (Citit de 6102 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: Cum cumparam din China?
« Răspuns #30 : 18.Iun.2020, 11:49:55 a.m. »
Si cum ii mai trimit apoi banii, daca totusi ajunge coletul ?
Marti am primit coletul, i-am scris vanzatorului ca astept informatii legate de modalitatea in care sa ii fac plata ... insa ca si inainte de achizitie + in tinpul livrarii, raspunsul este o liniste totala. :(
Eu nu mai insist .. treaba lui.

Offline ntire2000

« Răspuns #31 : 18.Iun.2020, 12:19:29 p.m. »
Pai chinezul ala si-a asumat pierderea aia de 48 USD datorata serviciilor de curierat.
Ca sa poti sa te achiti moral fata de el ar trebui sa faci o noua comanda de aceeasi valoare iar el sa nu-ti mai trimita marfa.
Dar omul se gândeste ca poate da de vreun razbunator care-i va deschide din nou o disputa pe noua comanda nelivrata si atunci renunta ca da prost si la reputatie.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: ASZ

Offline ASZ

« Răspuns #32 : 18.Iun.2020, 01:48:57 p.m. »
Inteleg ce spui, insa asta nu explica de ce nu mi-a raspuns cand inainte achizitie cand i-am cerut detalii + oferta si pt. alte produse, cand l-am anuntat ca nu a venit coletul in 60 de zile si ca as vrea sa discut cu el (vroiam sa ii propun sa mai asteptam cu returnarea banilor, daca promite ca ii va returna cand decidem impreuna ca nu mai sunt sanse sa ajunga coletul).
Dar 0 comunicatie cu el ... nici macar nu stiu daca exista cu adevarat ..

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #33 : 18.Iun.2020, 02:04:37 p.m. »
Poate nu stie engleza si nepotul care-l ajuta i-a plecat la facultate.  Cazuri similare sunt si pe site-urile din tara. Primit produsul, ne-placut, cerere de returnat, refuzat, OPC obligat, returnat banii, nereturnat produsul...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: ASZ

Offline ASZ

« Răspuns #34 : 18.Iun.2020, 03:09:34 p.m. »
Alea sunt cazurile nasoale ... eu am si produsul si banii :)
Poate ca e treaba cu nepotul :)

Offline hugbear

« Răspuns #35 : 19.Iun.2020, 08:22:15 a.m. »
Pentru liniștea ta sufletească, contractul prevede livrarea bunului într-un anumit termen impus de vânzător! Depășirea termenului e breach of contract, așa că ești îndreptățit la refund indiferent de livrarea sau nu a bunului.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: ASZ, teutzue