Autor Subiect: Cursa Legala Craiova 15.03.2009  (Citit de 2261 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabin

Cursa Legala Craiova 15.03.2009
« : 16.Mar.2009, 02:34:14 p.m. »
Bai am fost in calitate de spectator. Ce sa zic?  A iesit o varza!
S-au dat aia micii la inceput, apoi treaba s-a imputit pt ca pe drumul de 5-6 metri latime stateau "spectatorii" iar masinile treceau cu viteza mare la cativa cm pe langa ei, asa ca baietii cu masini puternice s-au mutat pe aeroport.
S-a dat lumea ce s-a dat pe aeroport, iar acolo a fost show de show, masini misto, fete frumoase, tot ce vrei! (oltencele sunt foarte frumoase, nu ma asteptam), dar si acolo au aparut distinsii "spectatori" moment in care distractia s-a cam terminat, pt ca iar era prea multa lume care se plimba pe pista..
Per total cursa legala a fost VARZA! Cea ilegala de pe aeroport super-tare.
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline Racky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 499
  • Gen: Bărbat
  • Romanian Road Runner - Membru "adoptat"
Re: Cursa Legala Craiova 15.03.2009
« Răspuns #1 : 16.Mar.2009, 03:18:02 p.m. »
Mda. Am citit si eu povestea pe 4Tuning, si am vazut ca a fost o varza totala, mai ceva ca la Braila. Bine ca nu m-am dus, ca vroiam sa merg, dar nu aveam cu cine.

Parerea mea e ca trebuia sa se faca pe aeroport, ca am vazut ca era loc berechet si din relatarile unora, Politia nu a avut nimic impotriva, nu a stricat distractia duminica cand lumea s-a adunat acolo. Nu stiu de ce au vrut ei musai sa faca pe drumul respectiv.

Asteptam acu sa vedem ce iese pe 28 la Pitesti, poate o sa fie ceva frumos si sper sa ajung si eu(ca spectator).

Meniu pescaresc : dimineata CRAP de foame, la amiaza STIU CA n-am ce manca, iar seara SOMN pe stomacul gol.

Offline gabin

Re: Cursa Legala Craiova 15.03.2009
« Răspuns #2 : 16.Mar.2009, 03:50:13 p.m. »
Pt aeroport nu au primit autorizatie :baston:
La Pitesti sper sa ajung si eu ca participant, daca nu macar ca spectator. Daca nu ai cu cine sa ajungi spune-mi si te pot lua eu daca am loc.
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."