Autor Subiect: Revizie Ignis 1,3  (Citit de 10954 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
Re: Revizie Ignis 1,3
« Răspuns #70 : 28.Feb.2010, 08:50:53 a.m. »
 Joi am facut revizia de 72 luni/nu stiu cati km.Masina are acum putin pana in 70.000km.
 Din pacate m-a costat undeva spre 1000RON pt ca pe langa ulei si filtre a trebuit sa schimb sabotii de frana si rulmentii de la alternator.
 Sa fiti atenti cand schimbati sabotii de frana pt ca(cel putin asa mi-a zis mecanicul) nu prea se gasesc.El mi-a gasit ATE pe la 220RON si Jakoparts undeva spre 300RON. Enorm de mult,dar asta e.Am optat pt cele ATE pt ca stiu ca e firma foarte buna si erau mai ieftine. Eu din pacate mi-am luat teapa cu niste saboti TRW care,desi i-am comandat dupa seria de sasiu de la ingaraj.ro nu s-au potrivit.La fel,si mecanicul meu era sa-si ia teapa cand,la fel,dupa seria de sasiu,a comandat saboti Ferodo Premier care nu s-au potrivit. Deci mare atentie ce comandati.
  In rest totu bine si frumos. Ulei am folosit Mobil ca cel din poza pusa de Cribo25 mai sus.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline mihaitza2007

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Ignis 1.3 GL AC 2003
Re: Revizie Ignis 1,3
« Răspuns #71 : 23.Mar.2010, 08:17:18 p.m. »
Ma pregatesc de revizia de primavara.
Am cumparat ulei de motor mobil super 3000 5W-40 din selgros cu 150 lei 5 litri (4l+1l).
De pe ingaraj.ro am cumparat  cele 3 filtre plus cureaua de alternator, toate la 148,5 lei.
In weekend merg la un amic care-i mecanic si rezolv treaba.
Placutele de frana de la danker sunt aproape ca atunci cand mi le-a dat. Cred ca materialul din care sunt facute este foarte dur.
As avea o problema legata de inchiderea centralizata. Are momente cand nu vrea sa deblocheze portierele si trebuie sa actionez manual. Nu stiu de unde o fi problema, dar suspectez sigurantele.
Sa auzim de bine!
Respectati-va in trafic si conduceti preventiv!

интересное