Autor Subiect: Sunet ciudat  (Citit de 6810 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline deejay_viral

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
Sunet ciudat
« : 17.Iul.2010, 11:59:45 p.m. »
Sal la toata lumea
As avea si eu o problema ca sa zic asa la un Splash (am cu ea pana acuma 5000 Km); in momentul cand schimb vitezele si las ambreiajul se aude la cuplare un scartait (ca un arc de saltea de care tragi sau ceva in genul), nu stiu daca cineva a mai avut aceasta prob, dar incepe sa ma enerveze mai ales ca nu sa auzit pana acuma, am fost si cu ea la service maia les ca e in garantie si inca nu au un raspuns exact pt mine la aceasta problema, una din variante ar fi cica ceva rulment de presiune, ... astept pareri daca cineva a mai patit asa ceva

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Gen: Bărbat
  • Suzeta Splash 1,2
Re: Sunet ciudat
« Răspuns #1 : 18.Iul.2010, 09:44:35 a.m. »
Salut, eu traiesc de 30000 de km cu scartitul/zgomotul de care tu pomenesti.....am invatat sa traiesc cu el.
M-am impacat cu ideea ca probabil voi fi nevoit sa schimb kit-ul de ambreiaj mai devreme. Din discutiile care le-am avut cu diversii conducatorii de Suzuki a reiesit faptul ca transmisiile si consumabilele folosite de Suzuki nu sunt dintre cele mai indicate sau rezistente piese. Asta e, nu trebuie sa se supere nimeni......
In rest stai linistit, ''fierul'' este rezistent ca conceptie si executie, doar consumabilele montate in uzina o sa iti faca zile fripte.
Ca fapt divers, eu nu am avut frane decente pana nu am schimbat placutele OEM cu unele de pe piata after market. La 20000 de km aveam discurile de frana ca la o batrana Dacia 1300 cu 100000 de km in regim taxi.
Toate cele bune,
Mihai

Offline Radu_cj

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 36
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #2 : 18.Iul.2010, 10:15:15 a.m. »
Si la Splashul meu se aude acel zgomot cand schimb vitezele, iar la prima revizie le-am spus sa verifice daca e ceva problema. Cei de la service au spus ca nu e nimic si ca asa sunt Splashurile mai zgomotoase la schimbator, probabil si din cauza pozitiei mai sus a schimbatorului.
Suzuki Splash 1.2 GS - Lagoon Turquoise

Offline miocrl

« Răspuns #3 : 18.Iul.2010, 07:06:37 p.m. »
nu cumva e vorba doar de scartaitul pedalei dupa cum am citit la Swifturi?

http://www.suzuki-club.ro/forum/probleme-tehnice-swift/tutorial-ungere-ambreiaj/
« Ultima Modificare: 18.Iul.2010, 07:08:54 p.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline deejay_viral

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #4 : 19.Iul.2010, 10:32:50 a.m. »
era bine sa fie asta problema ca era usor de rezolvat, dar se pare ca nu este; este diferenta intre cele 2 modele la partea de ambreaj din cate au zis cei din service,, oricum nu inteleg cum 4000 de km nu sa auzit nk iar masina a mers ok si acuma a inceput asa dintr-o data, foarte ciudat, iar faza tare e ca nici ei nu stiu ca sa ii faca