Autor Subiect: Suzuki LJ80  (Citit de 2436 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Suzuki LJ80
« : 18.Feb.2020, 11:17:38 p.m. »
@Vecchio vad ca ai la semnatura un Suzuki LJ80.  :dream: Poti sa ne dai mai multe amanunte? :)

Offline Vecchio

Re: Suzuki LJ80
« Răspuns #1 : 19.Feb.2020, 06:45:13 a.m. »
E mașina de coclauri (pescuit/vânătoare). Stă la țară! O am din '95 și am spetit-o. Am luat-o la 7okkm cu contorul nefuncțional și habar nu am câți km are acum.
Benzinar de 797cc, 42 CP, cutie manuală - 4 viteze, cutie transfer - 2 viteze.
Merge și acuma   :good:.
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

The following users thanked this post: shpeedy, rexkrokiDAU, Utilizator_Anonim, toma

Offline toma

« Răspuns #2 : 19.Feb.2020, 07:41:52 a.m. »
Masinuta aia merita sa ne spui mai multe despre ea  :D
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline shpeedy

« Răspuns #3 : 19.Feb.2020, 07:51:55 a.m. »
Oldies, but goldies...

Cum stai cu rugina la ea?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ntire2000

« Răspuns #4 : 19.Feb.2020, 08:30:46 a.m. »
Mai bine îl întrebam cât cere pe ea.  :)
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Vecchio

« Răspuns #5 : 19.Feb.2020, 08:39:04 a.m. »
Masinuta aia merita sa ne spui mai multe despre ea  :D
Merită ea, dar din păcate eseul ne e punctul meu forte - motiv pentru care nici nu țin jurnale  >:D<.
De când o am, mașina nu cred că a văzut cumulat mai mult de 100 km de asfalt, doar off road.
Cu rugina nu stă rău, că a fost antifonată la greu. Direcția e greoaie, iar în pedala de frână trebuie să te proptești bine. Decât șaretă, o preferam pe asta.
Cu piesele de schimb e crunt și m-am săturat deja de atelierele de strungărie și improvizații. Motorul e ok!
Domnilor, mireasa a fost arvunită unui tovarăș de nebunii care moare după ea.
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

The following users thanked this post: ntire2000, Utilizator_Anonim, enicky, toma

Offline kellogs

« Răspuns #6 : 19.Feb.2020, 07:52:49 p.m. »
07 EXE ? Asta trebuie ca are Win 3.1 sub capota....
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline Vecchio

« Răspuns #7 : 20.Mai.2020, 12:30:47 p.m. »
MS-DOS, și merge și acum, fără upgrade ;)

The following users thanked this post: kellogs