Autor Subiect: Manual service în limba română - SX4, 4x4, 2013 benzina  (Citit de 1167 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline tibiborza

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
Salutare,

A venit momentul sa creștem familia (caine +bebe) așadar suntem nevoiți sa trecem la o mașină mai încăpătoare. Suzuki va ajunge la un domn în varsta (60+) care ne-a rugat dacă putem sa îl ajutam cu manualul de service în limba română. Am căutat pe internet dar găsesc doar versiunea în engleză (270+ pagini pdf). Exista undeva un loc unde pot sa o gasessc/achiziționeze aceasta carte. Mi-ar plăcea mult sa îl ajut pe noul proprietar în măsura în care pot.

Menționez ca nu mai găsim cartea originala (am rvasturant casa cu susu'n jos), am găsit doar cartea de la sistemul audio (clarion) care nu mă ajuta prea mult.
Dacă cumva va pot ajuta cu versiunea în en, o pot trimite/atașa.

Săptămână cu spor sa avem și apreciez orice sfat.
Tibi
  • SX4

Offline enicky

Re: Manual service în limba română - SX4, 4x4, 2013 benzina
« Răspuns #1 : 24.Mai.2022, 09:51:37 a.m. »
   Am incercat si eu vreo juma' de ora si n-am gasit decat in engleza, dar in 2015 a aparut Sx4 S-Cross tot cu motor aspirat pe benzina, 120cp, adica acelasi motor(daca n-ai avut de 1,5) si cred ca manualele sunt asemanatoare(mai putin faruri si stopuri) si ma gandesc ca s-ar putea sa-i  fie de ajutor si varianta noua.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip