Autor Subiect: Nu merg stopurile !!!  (Citit de 3875 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline yoanghel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
  • Gen: Bărbat
Nu merg stopurile !!!
« : 02.Mar.2010, 07:00:32 p.m. »
Am o problema cu stopurile, (fac scheme) adica cand merg cand nu merg. Am verificat sigurantele si sunt in regula, becurile sunt si ele ok. Ce sa mai verific? Cand merg, merg amandoua si se opresc tot amandoua. Frana merge perfect, doar pozitia face figuri.
« Ultima Modificare: 02.Mar.2010, 10:00:18 p.m. de pexic »
Party hard, life's short !

Offline >pexic<

Re: Help Please ! Nu merg stopurile !!!
« Răspuns #1 : 02.Mar.2010, 07:19:06 p.m. »
verifica la mufele alea de sub bara spate , ajungi usor la ele pe langa rotile din spate pt ca nu ai contra aripi.
sunt cam expuse mufele alea si mai intra mizerie la ele .  daca nu e de acolo e mai complicat , trebuie sa verifici la mufele de pe sub bord de unde pleaca firele spre spate (dar gasesti mufa/mufele respective usor daca te uiti in manualul de service.
bafta!
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline BXXENL

Re: Help Please ! Nu merg stopurile !!!
« Răspuns #2 : 02.Mar.2010, 07:56:04 p.m. »
Dap, vezi de vreun scurt ceva. Eu am unul pe fata la pozitie, si imi taie si pozitia fata dreapta, si stopul spate dreapta si iluminarea de noapte din toata masina... :-S
  • SX4 1.5
Alex

Offline yoanghel

• Newbie
  • *
Re: Nu merg stopurile !!!
« Răspuns #3 : 03.Mar.2010, 08:46:25 a.m. »
Aha..., multam fain de indicatii. O sa verific mufele si revin cu informatii  :)

Offline miocrl

« Răspuns #4 : 03.Mar.2010, 09:34:49 a.m. »
poti sa verifici si la pedala de frana de acolo pleaca comanda pentru stopuri. poate si de acolo sa fie problema. e o mufa infipta in un switch.

Offline iulian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 36
« Răspuns #5 : 04.Mar.2010, 09:38:17 p.m. »
Ca o recomandare, la toate mufele expuse intemperiilor, este bine sa dati cu WD40 sau alt produs similar: curata, indeparteaza apa, este "water repellent", adica nu veti avea umezeala nici pe viitor, este antioxidant, degreseaza si inlesneste contactul electric si... de ce nu...miroase profesional  :-))

Offline yoanghel

• Newbie
  • *
« Răspuns #6 : 31.Mar.2010, 10:31:58 a.m. »
Am rezolvat ! Intradevar erau mufele din bara spate, mai exact o mufa de la becurile ce lumineaza numarul; Am observat ca si cealalta era schimbata nu era cea originala, deci se pare ca alea sunt mai sensibile. Oricum nu am reusit sa vad de unde e problema decat dupa ce am dat bara spate jos, altfel nu ai acces la mufele alea oricum  :)