Autor Subiect: Lumina ceata spate  (Citit de 3059 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Forte

Lumina ceata spate
« : 07.Feb.2010, 03:41:29 p.m. »
La Jimny-ul meu automat din 2006 nu am nici o lumina suplimentara pentru ceata pe spate!
Voi aveti? De unde se aprinde?

Offline >pexic<

Re: Lumina ceata spate
« Răspuns #1 : 08.Feb.2010, 12:41:19 p.m. »
la mine (model 2002 M13A) lumina de ceata are 2 butoane unul deasupra celuilalt. aceste butoane sunt in stanga volanului, pe bord. pe unul e semnul de far ceata iar pe celalalt (sub el) scrie OFF.

lumina este in spate pe partea stanga la stopul de sus (nu cel din bara, cel de langa manerul deschidere portbagaj)

bafta!
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #2 : 08.Feb.2010, 01:15:29 p.m. »
Exact aşa e şi la mine. Un buton pentru a le aprinde (şi care are şi "martor luminos"), iar dedesubtul lui este butonul de decuplare (electrică, nu mecanică) pe care scrie OFF.

Se poate zări cât de cât în partea stângă a volanului, pe planşa de bord, în dreptul manetei de semnalizare & faruri, la pagina 9 din această prezentare oficială.
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

Offline unde

« Răspuns #3 : 08.Feb.2010, 03:07:41 p.m. »
Voi aveti? De unde se aprinde?

Avem, avem. E exact acolo unde l-au descris baietii. Are simbolul de bec de ceata pe el si se afla in stinga volanului, deasupra reglajului de oglinzi (la modelul anterior cel putin).
 Vezi ca la Jimny ceata e doar pe partea stinga, pe dreapta parca e un ochi de pisica. Becul propriu-zis e in bara, linga semnal.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline Forte

« Răspuns #4 : 09.Feb.2010, 02:15:23 a.m. »
Am intrerupator, se aprinde cand il apas, dar pe spate nu am nimic! O sa verific becurile! Multumesc!

Offline jimny

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #5 : 10.Feb.2010, 12:31:07 a.m. »
La mine s-a ars releul care este prins pe placa de dupa buton. Butonul acela de fapt in spate are toata electronica de on/off. Electricianul mi-a propus sa-l schimbam cu un simplu buton si releu dar deocamdata caut una de la dezmembrari.
Suzuki Jimny 1,3, 4x4, year1999

Offline Forte

« Răspuns #6 : 10.Feb.2010, 09:26:47 a.m. »
Cand apas butonul se aprinde beculetul de pe el, cand apas off-ul se stinge, dar pe masina pe spate nu se aprinde nimic!

Offline unde

« Răspuns #7 : 10.Feb.2010, 10:55:24 a.m. »
 Verifica becul din spate, verifica daca ai tensiune pe soclul becului si verifica sigurantele.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline jimny

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #8 : 13.Feb.2010, 08:43:42 p.m. »
La mine nu se mai aprinde nimic, nici in buton nici bec in spate pentru ca s-a ars electronica de comanda a micului releu de comnda care se afla in spatele celor doua butoane, pe o placa electrica.
Suzuki Jimny 1,3, 4x4, year1999

Offline unde

« Răspuns #9 : 15.Feb.2010, 01:45:53 p.m. »
 Eu as lua placa respectiva si as duce-o la un electronist ;)
Suzuki Jimny 1.3i 2004