Autor Subiect: Jante Splash 1.0 l  (Citit de 4912 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline AlexD82

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Jante Splash 1.0 l
« : 24.Mar.2014, 12:02:50 p.m. »
Ziua buna tuturor.

i-am cumparat sotiei un Splash de 1.0 l si as vrea sa-i pun pe masina niste jante de aliaj. Nimic simandicos dar ceva care sa arate mai bine decat jantele de tabla cu sau fara capace. M-am dumirit putin in privinta dimensiunilor dar, in baza acestora, nu am gasit niciun dealer care sa aibe acest tip de janta disponibil.
Putere(kW)   Anvelope     Cod janta    Dimensiuni   Prindere jante   Offset ET
48-63      165/70R14       AR5155       5Jx14                 4x100x54           45

Ma poate indruma cineva catre un dealer la care sa gasesc jante de aliaj cu dimensiunile de mai sus ?

Va multumesc !

Offline coby

Re: Jante Splash 1.0 l
« Răspuns #1 : 24.Mar.2014, 07:01:36 p.m. »
4x100 R 14 = merg de la seat , vw polo , opel astra ; gasesti in comert si noi si sekond cu duiumul si preturile la R14 is chiar rezonabile
auto si moto

Offline BXXENL

Re: Jante Splash 1.0 l
« Răspuns #2 : 25.Mar.2014, 08:39:30 a.m. »
Doar ca ii trebuie inele de centrare, si offsetul pt toate alea e mai mic si posibil sa atinga in amortizor, si sunt si mai late multe dintre ele.

Daca vrei, intra pe un configurator de jante si compara caracteristicile jantelor tuturor masinilor pe care le vezi in trafic cu 4 prezoane la roti, incepand cu modelele mai mici ce au roti mititele pe ele. Eu consult un configurator de jante de tabla KFZ.

Aliaje pe 14 vei gasi mai greu, dar daca te hotarasti sa treci la 15 (imi imaginez ca ai si dimensiunea asta omologata) atunci cred ca oferta de jante compatibile se va mai diversifica un pic.

Fa o proba cu o janta de logan, ar trebui sa intre, e doar cu jumatate de inch mai lata si are acelasi offset. Pentru siguranta in trafic iti vor trebui inele de centrare pt ca gaura centrala e mai mare, dar pt proba nu e nevoie, o pui sa vezi daca intra.

http://www.alcar-wheelbase.ro/stahl/index.php?lang=ROM&loc=vehicle&gb3=H48

Sau vezi ce mai gasesti, popular si apropiat ca specificatii.
  • SX4 1.5
Alex