Autor Subiect: Cauciucuri Bridgestone Dueler 17' Allseason  (Citit de 2874 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Dragos

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 87
  • Gen: Bărbat
Cauciucuri Bridgestone Dueler 17' Allseason
« : 03.Sep.2010, 12:35:44 p.m. »
Sau altfel zis cauciucurile pe 17' cu care vine echipata masina...
Am tot cautat tipul asta de cauciuc si nu l-am gasit... La radacini motors mi-au adus un singur cauciuc (in urma unui accident  X-( ) si pretul era de 1400 RON  :-t fara montaj :)) trist...
So.... daca ma poate ajuta cineva cu o info de unde imi pot procura un singur cauciu :) dau o bere :P
GV 1.9  Ignis 1.3
Diesel powered Japs

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Cauciucuri Bridgestone Dueler 17' Allseason
« Răspuns #1 : 03.Sep.2010, 12:38:37 p.m. »
Aici ai incercat?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 03.Sep.2010, 10:19:04 p.m. »
Pe a mea sunt Bridgestone Dueller de 17'' dar nu-s allseason, ci-s de vara. Mai verific o data maine :)

Dar n-am inteles de ce pot fi preferate, mie mi-au parut f. slabe. Am avut, pe alta masina, ceva Dunlop pe 16'' de vara dupa care am ramas cu nostalgie cand am vandut masina. Cumparate aproape noi de la un nene care le primise pe un VW Passat nou si era maniac cu caucioacele. Era lipita de asfalt, puteam sa fac orice teribilism. Mi-e invidie cand ma gandesc cu ce le-a inlocuit nenea.
Cu Dueller, am derapat pe sosea uscata vara in curba in care nu ma asteptam sa faca asemenea figura. Asemanator la un test al elanului la 100 la ora cand a trebuit sa aleg intre un cauciuc de tractor pe sensul pe care intrasem in depasire si o frectionare cu un auto prea regulamentar. Tot sosea uscata, seara. Nu am patit nimic, decat o lipsa imensa de respect pt. cauciucurile respective, care ar trebui sa evite astfel de situatii. Ca de aia dai un ban in plus. Am zis ca nu mai iau decat Dunlop, poate s-or nimeri la aceeasi calitate (se spune ca variaza mult calitatea in functie de modelul de cauciuc al marcii, ex. Dueller poate fi surclasat de Bridgestone Briz Briz la calitate). Cam de un an, insa, merg cu viteze cat mai normale din cauza de perpetuarea speciei, asa ca nu mi-a mai parut un must sa schimb gumele (le pusesem gand rau dupa ce ma bagasera la idei).

Poate te uiti si dupa altceva si imi dai si mie un feed-back de multumit/nu. cauciucuridirect.ro par un site fair.
Si mai is curios, cati km are masina? cam pe la cati km se tocesc?

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #3 : 03.Sep.2010, 11:17:05 p.m. »
Ce masina era cea cu Dunlopuri?

Offline dafimoto

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 94
SUZUKI GRAND VITARA 1.9 DDIS / 129 CP / 4x4 CU REDUCTOR / 5 USI

Offline Dragos

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 87
« Răspuns #5 : 07.Sep.2010, 05:06:55 p.m. »
Da, am gasit pe link-ul de mai sus. Merci :)
Nu ma incanta anvelopele astea dar am 3 tocite, facute de vara  :-)) si mai am 1 nou nout capatat in urma unui accident cu un moto... Asa ca ma gandeam sa mai cumpar 1, sa le pun p-astea noi pe fata si slick-urile pe spate. Scot si sigurantele + releu ESP si sa inceapa distractia :)
am mers cu cauciucurile in discutie, din fabrica aprox 70K km si inca mai au putin pana sa ajunga la semn, dar le-am muncit ceva...in timpu asta am facut transfagarasanu de 3 ori plus multe alte drumuri prin munti. Am observat ca sunt foarte proaste pe ploaie/umezeala. Am acvaplanat cu ele pe Pitesti-Bucuresti la 140 km/h pe ploiae (urata senzatie  :-O ).
GV 1.9  Ignis 1.3
Diesel powered Japs