Autor Subiect: Parcare zona Baneasa ?  (Citit de 5573 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: Parcare zona Baneasa ?
« Răspuns #10 : 26.Mai.2011, 01:21:52 p.m. »
Ceva de genu' asta, cu schimbarea locatiei de plecare, a patit sora-mea in urma cu 3 ani cu ocazia unei excursii in Egipt. Mai precis ... initial i s-a spus ca se pleaca cu avion charter din Timisoara ... apoi cind a dat banii si a primit documentele aferente i s-a spus ca se pleaca din Cluj ... si cu vreo citeva zile inainte de plecare i s-a spus ca avionu' decoleaza de pe Baneasa ... Sora-mea a avut o singura replica "ori imi platiti transportu' pina la Bucuresti ori imi dati banii inapoi" Dupa mici discutii s-a ajuns la solutia ca a primit bilet Tarom Tm - Otopeni si bilet vagon de dormit cl. 1 la intoarcere B - Tm.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Green Goblin

• Full Member
  • Mesaje postate: 123
« Răspuns #11 : 26.Mai.2011, 01:23:29 p.m. »
O masina care sta in ditamai parcarea 8 zile poate sa bata la ochi.
E bine sa fie lasata cum a scris colegul,in zona cu camere.

Offline ASZ

« Răspuns #12 : 26.Mai.2011, 02:24:02 p.m. »
Ma gandeam si eu la treaba cu paznicul, dar am 2 temeri:
- poate anunt chiar lupul ...
- ei lucreaza in ture .. si cine stie daca mai ajunge in aceeasi zona .. sau daca isi anunta colegii sau nu ...

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #13 : 26.Mai.2011, 06:39:00 p.m. »
Exista si parcarea aeroportului... insa cred ca e destul de scump sa lasi masina acolo 8 zile.
Ai putea incerca sa o lasi pe strada Ion Ionescu de la Brad. Cum vii pe DN1, este in deapta, imediat ce treci de aeroportul Baneasa, fara sa o iei prin pasaj. Acolo sunt tot timpul parcate masini, insa as sugera sa o lasi mai in interiorul strazii, nu chiar in capat.
Ai putea si sa o aduci in zona unde locuiesc eu (Straulesti, vin cam in spatele Casei Scanteii), insa noi vom fi plecati in iunie si nu pot arunca un ochi pe la masina. De asemenea e un pic departe de aeroport, ar trebui sa iei taxi-ul.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline ASZ

« Răspuns #14 : 07.Iun.2011, 10:02:19 a.m. »
Pana la urma am facut cum am gandit si in prima clipa cand am primit vestea proasta de la Wizzair (si cum bine zicea si @Leutz): am cerut banii inapoi de la Wizzair si am renuntat la cazare (cu o penalizare de 220 EUR).
Pentru ca la concediu nu renunt, am decis sa descopar fascinanta Romanie :) ... si am luat cazare la Sinaia, Tulcea si Soveja .. urmand ca pe traseul Cluj-> Sighisoara->Brasov->Buzau->Tulcea->Soveja>Piatra Neamt->Bicaz->Lacul Sf. Ana->Lacul Rosu-> Cluj, sa ne mai cazam si pe la alte pensiuni.
Nu am mai facut asa ceva de ani de zile si stiu ca nu voi regreta deciziile.