Am si eu o "galma" cu privire la placutele de frana.. Momentan nu cu ale mele, ci cu cele pe pe symbolu' soramii.. Dupa 35.000 de km s-a hotarat ca ar fi cazul sa merg eu sa i le schimb asa ca m-a trimis intr-un service Bosch... Care au binevoit sa ma taxeze "mitocaneste" astfel:
- 110 RON Placutele
- 90 RON montaj [aberant].. La care cica se adauga un test de frana si suspensii gratuit, pentru ca mai apoi sa vad ca pe factura sunt trecute separat si ca m-a usurat de 50 de RON [montajul fiind doar 43.99 sau ceva de genu], doar pentru ca nu i-a placut de fata me
a..
Norocul lor ca eram in toane bune si ca nu am facut plangere.. Ca era somer baiatu care mi-a facut factura [LA FINAL]. Boon.. dupa ce am lasa 200 ron acolo, nici nu am vazut ce au pus pe masina, dar mi-au pus scoartele vechi in portbagaj. Ma suna sora-mea la 2 zile ca scartiaie franele ei de ii e rusine sa mearga cu masina prin oras.. Ii mananc.. Oare ce panarame ieftine mi-or fi pus?
Sa faca placutele Bosch asa urat?? Ca service-ul in general clar ca nu merita.. decat daca ai un sadism aparte de a te lasa jecmanit..
Pace
Si in legatura cu Swiftul. Am gasit pe site-ul mama al producatorului cum ca plcutele pt swift 3 ar fi
FDB4069 http://www.fmecat.eu/ si bifati acolo datele masinii..