Autor Subiect: Esti ceea ce mananci... sau cum am scapat de un bagaj de 15kg  (Citit de 20193 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Esti ceea ce mananci... sau cum am scapat de un bagaj de 15kg
« Răspuns #120 : 07.Ian.2018, 08:11:55 p.m. »
Merci @toma!
@sfichiu, am incercat si incerc din cand in cand...doar ca am o mare problema: nu prea stiu sa inot...ah, si mi-e frica sa bag capu' sub apa ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline ...

« Răspuns #121 : 04.Mai.2018, 12:08:19 p.m. »
Zilele trecute am pierdut un pariu prostesc cu fi-miu cel mare. Bine, îmi doream cumva să-l pierd, să mai dau jos din multele kilograme în exces, chiar dacă sunt conştient că nu asta este calea. Am pus pariu cu el că, după city-break-ul petrecut în Iaşi (printre care şi în Foodcourt-ul frumosului Pallas Mall) weekend-ul trecut, dacă s-a îngrăşat şi a depăşit 55 de kg (avusese vreo 52,5), nu mai are voie la tabletă 1 lună de zile. În caz contrar, nu mai mănânc nimic 2 zile. Ce să vezi, ajunsi acasa seara, avea 53,9 kg. Aşadar m-am ambiţionat să respect pariul, nu atât pentru el, cât pentru mine (victorie de moral), să-mi demonstrez că am o urmă de voinţă în mine, şi timp de 48 de ore nu am băut decât apă. Nu m-am simţit rău, m-am obişnuit cu senzaţia de foame continuă, am dormit bine, am mers pe jos la muncă şi abia aseară am mâncat o salată (şi ce gustoasă a fost). Azi de dimineaţă, cântarul mi-a arătat cu 4 kg mai puţin ca marţi seară. Ştiu, am trişat puţin, că trebuia să mă cântăresc tot dimineaţa, plus că primele 4-5 kg se duc rapid, ălea acumulate în ani de zile sunt problema. Acum, că văd că se poate să stau şi fără senzaţie de saţietate, am de gând să nu mă las pradă efectului yo-yo şi să continui să scap de bagajul de 40 de kg în plus. Dar mult mai lent. Sper să reuşesc. Vă mai ţin la curent!

Offline fireburn

« Răspuns #122 : 04.Mai.2018, 02:04:08 p.m. »
Cad, dieta trebe sa fie relativ echilibrata, portiile trebuiesc scazute treptat, in timp, totul imbinandu-se util (poate fi si placut la un anumit moment dat) cu exercitii fizice care trebuie sa creasca usor in intensitate (tot in timp - vorbim de luni-ani de zile).

Componenta principala a ecuatiei de mai sus este constanta.

Ceea ce ai reusit tu referitor la dieta pe cele 2 zile, mie mi se pare "sport extrem".

Daca-mi permiti un exemplu:
Varianta 1: sapi azi la casma 20m patrati - maine nu mai sapi nimic, ca nu te poti misca de febra musculara, dupa 7-8 zile reiei lucrul si ajungi la final.
Varianta 2: sapi azi 3m patrati, maine 5, poimaine 7 ... 9..., in in 3-4 zile ajungi la final.

Offline ...

« Răspuns #123 : 04.Mai.2018, 02:15:33 p.m. »
Ştiu, ştiu. Nu a fost dietă pe 2 zile, a fost un pariu pe care l-am pierdut şi am vrut să-l onorez, ca exemplu de viaţă pentru băiatul meu. Cred că s-a produs, totuşi, declicul necesar pentru a schimba porţiile, că la mine asta e problema: porţiile mari şi frecvenţa meselor.
Fie vorba între noi, dacă sap azi 3 mp cu cazmaua, sigur a doua zi voi avea febră musculară :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #124 : 04.Mai.2018, 03:40:26 p.m. »
Singura problema pe care-o vad in "dieta" lui @cad este scăderea glicemiei sub o limita minima, de la care organismul intra in criza. De aceea si la greva foamei se mai bea un ceai îndulcit si se verifica glicemia din cand in cand.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ...

« Răspuns #125 : 04.Mai.2018, 03:48:11 p.m. »
Ei, au fost 2 zile amărâte, nu 20, n-a avut timp glicemia să scadă, poate doar colesterolul rău :)

Offline enicky

« Răspuns #126 : 04.Mai.2018, 11:29:14 p.m. »
   Eu cred ca, chiar asa cu sport extrem, multe(organe) s-au bucurat de doua binemeritate zile de ...pauza ! :D
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: ...

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #127 : 03.Dec.2018, 07:34:37 p.m. »
 De vreo 2 ori am scapat de vreo 15-20 de kg (prima data 20 kg in 20 zile de toata lumea era sigura ca am fost grav bolnav) si le-am pus inapoi in cativa ani dupa...Acum mi-am luat o  bicicleta  de casa, am dat 10kg, am pus inapoi 4 si trag sa ma mentin...asta cu 500-1000 pana la 1300 calorii consumate zilnic pe bicicleta. Cei mai rau e cu transpiratul...ca de altfel nevasta imi spune ca n-am avut niciodata picior mai frumos!!! Daca va place sa mancati, sa veniti in Suedia! Ca la bufetul suedez...stiti cum e... regim de slabit! Asa testezi vointa (sau e sado-masochism?)!!!
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008