Autor Subiect: Faruri  (Citit de 5503 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wolfin

Re: Faruri
« Răspuns #30 : 08.Iul.2024, 01:55:22 p.m. »
cand vad gandirea asta....autosuficenta ...ca nu deranjati pe nimeni.....cu becuri led neomologate pt farul vostru...iar aprecierie calitatii sunt in functie de flashurile primite.

oricum farurile de vitara bat sus din nastere..cand dati in gropi sau drum denivelat sau greutate...in fine.

n are sens discutia. 1 din 3 masini e cu faru`n balarii

@Gabryel si daca erau becurile de prim montaj..tot deranjai ...stii doar pe ceata trebuiesc aprinse...iar scopul e sa bata jos nu sa faci zid de lumina.

dar arata misto  :good: si se vede misto

Le sa nu ziceti ca led urile au omologare CE (osram..philips si alte chinezarii) ..ca n are legatura cu farul de vitara/scros etc.

la fel si cu semnalizariile
« Ultima Modificare: 08.Iul.2024, 02:13:17 p.m. de wolfin »
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #31 : 10.Iul.2024, 03:50:32 p.m. »
Nu stiu care e treaba dar eu primesc flashuri si cu cele originale. Masina e mai mare cine e cu masina joasa ... aia e, mai dai si de o denivelare...crede ca ii dai tu flash uri. Nu am simtit niciodata nevoia sa schimb ceva la lumini, bat extrem de bine si departe, de ce ai vrea sa schimbi ceva ce functioneaza ok ? Poate sunt eu mai de moda veche, dar cu ce a venit masina pe ea si cand o fi sa le schimb, tot de "la ei" pun, sa fie cat mai aproape de cum era cand am luat-o. Asa a fost gandita atunci, asa mi-a placut, ptr asta am dat banii. Nu prea cred in imbunatatiri ulterioare si farurile sunt chiar o treaba care e sensibila. Vad si eu masini in trafic care e clar ca nu au cum sa vina cu "farul" din Constanta pe ele si da, chiar sunt f f f deranjante. Mai ales lumina aia albastra care in contrasc cu inturnericul ptr 1 secunda te face sa nu mai vezi nimic...
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

The following users thanked this post: wolfin

Offline wolfin

« Răspuns #32 : 10.Iul.2024, 04:57:30 p.m. »
 becurile pe filament se consuma...pierd din putere. daca le schimbi la 2..3..4 ani in functie de cum stii ca mergi nu ele aprinse ....nu observi diferenta. anul trecut am luat o masina...din 2005..are becurile originale. nu bat la 20 m...chioare rau..galbene. e si farul putin matuit..dar se vede ca nu mai au intensitare. cum nu merg cu ea noaptea ..becurile philips luate acum ceva luni inca stau nemontate.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline ntire2000

« Răspuns #33 : 10.Iul.2024, 08:26:27 p.m. »
becurile pe filament se consuma...pierd din putere. .... am luat o masina...din 2005..are becurile originale. nu bat la 20 m...chioare rau..galbene. e si farul putin matuit..dar se vede ca nu mai au intensitate.

Inseamna ca ITP-ul acelei masini e o gluma la fel de proasta ca cel al masinii mele care are faruri "modificate" cu LED.
Si atunci care suntem mai "pacatosi" dintre noi doi?  :D
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline wolfin

« Răspuns #34 : 10.Iul.2024, 08:59:01 p.m. »
Itp ul expira in sept. Pana atunci ii schimb becurile. Probabil sambata.

Desi ar trece itp ul si cu actualele..ca nu au alti wati sau instalatie modificata....sau bat aiurea.

La itp se face test oglinda....plus sa nu ai filament ars.

Comparatia n are sens.

Fata de farurile daciei 1100, astea de acu sunt laser.
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970