Autor Subiect: Stickere suzuki-club  (Citit de 3044 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cata quarkk

Stickere suzuki-club
« : 08.Nov.2009, 11:42:07 a.m. »
nu am văzut pe nicăieri pe aici ceva legat de niște stickere suzuki-club de lipit pe mașini..nu ați vrea sa avem și noi asa ceva? poate mai agățăm ceva membri noi, sau măcar ne facem reclama  :-> o sa revin cu o schiță zilele următoare, cine se mai descurca la asa ceva, e binevenit sa-și posteze ideile, și vom alege. sunteți de acord?

Offline cobra20

Re: Stickere suzuki-club
« Răspuns #1 : 08.Nov.2009, 12:04:06 p.m. »
dar avem stickere asa cum gasesti aici sau uite o poza cu stickerul de pe masina mea

Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Stickere suzuki-club
« Răspuns #2 : 08.Nov.2009, 01:34:27 p.m. »
nu știu dacă s-a mai vorbit de asa ceva, dar exista cumva stickere de lipit pe mașină cu suzuki-club? m-ar interesa și pe mine, iar dacă nu sunt, sa facem :D
Ar fi ceva ;)
nu am văzut pe nicăieri pe aici ceva legat de niște stickere suzuki-club de lipit pe mașini..nu ați vrea sa avem și noi asa ceva? poate mai agățăm ceva membri noi, sau măcar ne facem reclama  :-> o sa revin cu o schiță zilele următoare, cine se mai descurca la asa ceva, e binevenit sa-și posteze ideile, și vom alege. sunteți de acord?
Pretul unui sticker SuzukiClub ii 17lei. Ti-l pot trimite prin posta (ramburs) asa cum l-a primit si @cobra20.
Daca esti interesat contacteaza-ma pe PM.
« Ultima Modificare: 08.Nov.2009, 10:29:41 p.m. de cristyyy2003 »
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!