Autor Subiect: Consum ulei exagerat  (Citit de 2081 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristidav

Re: Consum ulei exagerat
« Răspuns #30 : 27.Mar.2023, 04:06:12 p.m. »
Nivelul era aproape de minim. Dupa completare, a fost aproape de maxim. Totul facut la rece dupa 12 h de stationare.

Am fost anuntat de reprezentanta Oradea ca nu au avut niciun caz de reclamatie consum ulei. Niciunul in peste 4 ani de cand e motorul asta ?!
Ori sunt ghinionist-sef, ori chiar nu verifica nimeni nivelul pe joja, ori am fost mintit. Una din trei e musai sa fie.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline Myhay

« Răspuns #31 : 27.Mar.2023, 05:32:28 p.m. »
Eu tot 0w20 si la Vitara si la Baleno. Nu pisca deloc din el la niciuna si sincer n am vazut nici sa creasca nivelul desi sunt sigur si e logic faptul ca la Vitara exista contaminarea cu benzina in conditiile in care ambele masini merg peste 95% Bucuresti. Intradevar nu verific joja zilnic. Trec si saptamani intregi fara sa verific. Am facut la inceputul lui Martie in jur de 1000 km extraurban in 7 zile cu Vitara si fara sa mi dau seama am verificat joja fiind incarcat cu portbagajul plin. Un sfert de joja lipsa ulei. Mi a dat emotii dar cum am prins masina goala dupa 1 zi de stat nivelul era maxim din nou. Deci nu s a dat la ulei desi am mers si autostrada mult si DN uri.

Poti incerca de test urmatorul schimb un 5w30 sa vezi cum se comporta. Daca tot il consuma e o problema. Nu cred ca influenteaza dar eu regulat le dau ambelor masini aditivi benzina de la Liqui Moly.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline enicky

« Răspuns #32 : 28.Mar.2023, 11:26:06 p.m. »
@enicky la tine cum sta treaba? consuma sau nu: daca da, cam cat? creste nivelul? Ar fi o informatie utila pentru cineva care e in cautare de Vitara/S-Cross  :-? ;).
Am ramas dator, dar n-am uitat : reviziile sunt facute prin August, deci la ambele uleiul era la al doilea semn pe joja, adica la maxim. Nu m-am gandit sa dau si pe la nas... :)
Si pe autostrada nu scad sub 120-130, dimpotriva.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: teutzue

Offline cristidav

« Răspuns #33 : 28.Mar.2023, 11:31:43 p.m. »
 :w 

(Scuzati-mi mesajul sec.)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )