Autor Subiect: Dealer Suzuki din nou in Craiova - POLICOLOR EXIM DOLJ  (Citit de 6248 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline smatei

Dealer Suzuki din nou in Craiova - POLICOLOR EXIM DOLJ
« : 28.Mar.2017, 10:43:35 p.m. »
Am auzit un zvon, cum ca Policolor Exim, dealer Honda in Craiova, ar fi luat si dealershipul Suzuki. Am sunat, si chiar asa este. Inaugurarea in doua saptamani. Sper sa vina si cu oferte bune, ca sa nu fiu nevoit sa merg la Pitesti sau Valcea pt o Vitara S.
« Ultima Modificare: 28.Mar.2017, 10:49:45 p.m. de gabineg »
  • Suzuki Vitara S 2017

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Dealer Suzuki din nou in Craiova - POLICOLOR EXIM DOLJ
« Răspuns #1 : 28.Mar.2017, 10:52:07 p.m. »
Nu este un zvon, dealerul figurează intr-adevăr pe lista Suzuki Romania. Sa-i uram welcome si sa-si umple clienții de satisfacție. :good:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline smatei

« Răspuns #2 : 17.Mai.2017, 07:15:25 p.m. »
Am asteptat vreo luna sa se deschida reprezentanta, sa fac test drive si sa primesc o oferta. Din pacate, pret mare pt o Vitara S + culoare metalizata. Am primit pretul de 19900, adica doar culoarea discount. Am plecat la Pitesti (Royal Motors) si am facut comanda. Pret 18950. M-au mai ajutat si cu un tichet rabla.

Sfat pt cei care vor sa cumpere Suzuki in Craiova: mai intrebati de preturi si prin alte parti.
  • Suzuki Vitara S 2017

The following users thanked this post: gabineg, rexkrokiDAU

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #3 : 17.Mai.2017, 07:33:48 p.m. »
iti multumim pentru info. Sa ne tii la curent cu achizitia masinutei tale.
In ceea ce priveste dealerul Policolor, sper ca se va roda pe masura ce va stabili un flux de vanzari care sa-i asigure experienta si stabilitate. Altfel, concurenta e aproape si profita...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline cristianvasuica

« Răspuns #4 : 02.Iul.2018, 09:47:56 a.m. »
Și eu am avut o experienta neplăcută la dealerul din Craiova, am făcut sesizare la Suzuki România de mai bine de 2 săptămâni și nimic. Am primit un răspuns atunci că analizează. Așa cum spunea un coleg mai sus, m-am convins și de seriozitatea celor de la Suzuki Ro.
  • Matiz & Suzuki New Ignis GL+ 2WD Flame Orange

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
« Răspuns #5 : 15.Oct.2018, 11:55:20 a.m. »
Eu am facut de vreo doua ori la ei ITP, foarte ok. Si la lucrari de service-uri pareau sa aiba preturi OK, cand m am interesat eu ceva de tinichigerie, acum vreo 4-5 ani, aveau preturi comparabile cu cele de service uri de cartier(n am facut lucrarea acolo, nu mi mai amintesc de ce). Nu stiu calitate servicii, dar impresia lasata, per total, a fost peste buna.
Acum am nevoie ceva mecanica specializata, daca as sti un service ca ei in Bucuresti, m as duce intins. Sau daca or avea politica de masina la schimb, ca trebuie sa o las cateva zile acolo.