Autor Subiect: Avertizare "Transport Mode Active"  (Citit de 1210 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Avertizare "Transport Mode Active"
« Răspuns #10 : 28.Mar.2022, 09:21:36 p.m. »
N-ai încercat de curiozitate combinatia din clipul cu Chevrolet?
De stricat oricum n-ai ce sa strici, dar daca e valabil ar afla si altii o chestie utila.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #11 : 28.Mar.2022, 09:54:11 p.m. »
. Am sunat la dealer si au spus ca il rezolva ei la verificarea de 1000 km sau 30 de zile.
   Tocmai asta voiam sa-ti spun, ca oricum ajungi la revizia de o mie si nu e cazul sa te panichezi !
Oricum eu as fi sunat intai la dealer... dar tu n-ai fost asa de panicat cat au fost altii ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline 9iuli

« Răspuns #12 : 29.Mar.2022, 12:14:54 a.m. »
Eu am fost la un test drive cu un seat ateca si era uitata inca in 'transport mode', nu mergea mai mult de 50km/h. :)
  • Vitara Cool Hybrid 1.4 Allgrip
Hey it's me @ no stress!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #13 : 29.Mar.2022, 12:27:22 a.m. »
Și eu mă mir că la Suzuki nu există limitare de viteză în acest mod.
Am vrut să fac un test drive cu un Evoque imediat ce a apărut și dealerul mi-a spus că nu a primit încă codul/cartela (nu mai rețin exact) de deblocare și că mașina nu merge cu mai mult de 30 km/h.

Offline mymesalex

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Gen: Bărbat
    • DB
« Răspuns #14 : 29.Mar.2022, 07:20:28 a.m. »
Sigur ca am incercat metoda de la Chevrolet, nu a mers. Am mai vazut o metoda si de la masini GM, nu a mers nici aceea. Nu m-am panicat fiindca am citit pe net si am vazut ca nu este decat un mod de a economisi energia pana la livrarea catre client. La S-Cross nu am observat limitarile modului transport. Am atins si 110km/h fara probleme, sistemele de asistenta la franare, mentinere in banda, merg si ele. Restul nu le-am testat inca.
  • Suzuki SX4 S-Cross