Autor Subiect: Dispozitive multimedia  (Citit de 30905 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline augustinionut

Re: Dispozitive multimedia
« Răspuns #120 : 23.Mai.2023, 10:02:38 p.m. »
Camera e identica cu aia de la chinezi. Semn ca nu stiu eu cum e cu unghiurile.
Am modificat unghiul camerei. Intre timp mi-au disparut liniutele dar si setarile din ecranul de marsarier. Ori am dezinstalat ceva, ori e feature.
  • Baleno 1.2

Offline nick5roo

« Răspuns #121 : 24.Mai.2023, 02:23:19 p.m. »
La chinezi întotdeauna e ”features”!  :D
  • Suzuki swift hibrid 2021 All grip

Offline Hoinar

« Răspuns #122 : 23.Dec.2023, 08:39:07 a.m. »
Am achizitionat o unitate multimedia Android, pentru S-Cross 2021 si camera masinii nu se potriveste pe unitate. Nu am gasit adaptor pentru ea si din cate am inteles, este si foarte slaba calitativ. Odata cu unitatea noua s-a crescut rezolutia si implicit dimensiunea ecranului, asa ca s-ar fi vazut urat. Am decis sa dau camera jos si sa pun camera after market, venita in pachet pe masina.
Norocul meu este ca camera aftermarket patrata se potriveste aproape perfect in gaura camerei originale, dar, pozitia nu este perfecta, iar trasul cablului si montajul camerei a fost o operatiune migaloasa si care a durat multe ore ( inca nu am terminat  :D )
Din pacate nu am reusit sa trag cablul camerei, prin traseul original al cablurilor din haion. Inca caut o solutie pentru acest traseu.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline augustinionut

« Răspuns #123 : 23.Dec.2023, 04:19:53 p.m. »
Clasicul sarpe de electrician.
  • Baleno 1.2

Offline Catalln

« Răspuns #124 : 23.Dec.2023, 11:27:26 p.m. »
Am achizitionat o unitate multimedia Android, pentru S-Cross 2021 si camera masinii nu se potriveste pe unitate. Nu am gasit adaptor pentru ea si din cate am inteles, este si foarte slaba calitativ. Odata cu unitatea noua s-a crescut rezolutia si implicit dimensiunea ecranului, asa ca s-ar fi vazut urat. Am decis sa dau camera jos si sa pun camera after market, venita in pachet pe masina.
Norocul meu este ca camera aftermarket patrata se potriveste aproape perfect in gaura camerei originale, dar, pozitia nu este perfecta, iar trasul cablului si montajul camerei a fost o operatiune migaloasa si care a durat multe ore ( inca nu am terminat  :D )
Din pacate nu am reusit sa trag cablul camerei, prin traseul original al cablurilor din haion. Inca caut o solutie pentru acest traseu.
Eu am folosit mufe adaptoare și am utilizat cablul original.
Trebuie sa fii puțin atent sa nu legi greșit conectorii.
Am dat mai multe detalii aici
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

The following users thanked this post: Hoinar