Autor Subiect: Performanta 4x4 Noua Vitara  (Citit de 47843 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Performanta 4x4 Noua Vitara
« Răspuns #340 : 23.Dec.2021, 07:47:34 p.m. »
Eu zic ca HDC ar fi ajutat ,....
  Posibil, depinde de ce se gasea sub roti.
Uite, in clipul de mai jos am urcat cu snow-mud si am coborat cu HDC si se observa ca masina "fugea" stanga-dreapta de multe ori(pe noroi):

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Myhay

Offline Myhay

« Răspuns #341 : 23.Dec.2021, 08:11:34 p.m. »
De acord si logic de altfel sa fuga nitel stanga dreapta fiind noroi si sleauri inmuiate si cu baltoci. De altfel HDC nu are treaba cu asta ci doar cu mentinerea vitezei constante la coborare. Esti de acord ca ti-a fost mai comod si usor sa cobori cu HDC decat fara? N-ai mai avut grija franei ci te-ai concentrat pe volan si la drum.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Online cristidav

« Răspuns #342 : 23.Dec.2021, 08:12:27 p.m. »
@toma bine ca ai adus asta in discutie. E lesne de inteles la masinile vechi fara ESP ABS ca n-ai ce pune picior pe frana.
Dar ale noastre, cu ESP ABS, nu asta ar trebui sa faca sistemul, sa ma ajute sa franez fara sa blocheze rotile ?
Am corectat, @enicky asa e, la ABS ma refeream eu.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline enicky

« Răspuns #343 : 23.Dec.2021, 08:20:10 p.m. »
Am corectat, @enicky asa e, la ABS ma refeream eu.
  Ma gandeam eu ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

« Răspuns #344 : 24.Dec.2021, 04:47:10 p.m. »
ABS, nu asta ar trebui sa faca sistemul, sa ma ajute sa franez fara sa blocheze rotile ?
Tomai asta face ABS-ul: in momentul cind "simte" ca roata in frinare incepe sa patineze, slabeste strinsoarea menghinei (etrierului) lasind roata sa se roteasca. Dacaacest lucru nu se intimpla, exista o defectiune in sistem (fir rupt, senzor distrus).
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!