Autor Subiect: Si New Ignis poate fi mai inalt...  (Citit de 13292 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Re: Si New Ignis poate fi mai inalt...
« Răspuns #60 : 04.Sep.2019, 04:56:36 p.m. »
am inceput sa-mi strang cele necesare pentru un set dedicat de roti de 15 pentru iarna
Mai concret?

mai am ~5.5 ani de garantie
Cat am avut noi garantia standard, 3 sau 5  ani (nu sunt acasa acum ca sa verific documentele)? Ai cumparat garantie suplimentara?
Daca maresti ecartamentele n-o sa iasa rotile inafara caroseriei?

Offline shpeedy

« Răspuns #61 : 04.Sep.2019, 05:09:13 p.m. »
@f.cristi: Deocamdata un set de Kleber - urmeaza jantele de tabla si senzorii...

Iar daca adaugi distantiere la roti nu este neaparat nevoie sa iesi din profilul aripii. Stock, rotile sunt inauntrul evazajului aripilor - un set de distantiere de 10-12-15mm ar aduce rotile in linie cu evazajul...

@lucianer: am vazut cam ce poate masinuta -  exista ceva potential pentru drumuri mai proaste, iar cu minimele modificari mentionate s-ar descurca bine...

@duculetu: ti se pare ca eu m-am plictisit de SX4 si nu vreau sa-l mai pastrez? Deocamdata toate modificarile aduse sunt facute fara a taia/suda/lipi nimic...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline duculetu

« Răspuns #62 : 04.Sep.2019, 05:11:08 p.m. »
Standard aveam 5 si eu am luat inca doi ani pentru a ajunge la o suma care mi-a "deblocat" un discount. Deci 7 ani sunt ai lor  ;-)

Offline tinyadventures

« Răspuns #63 : 17.Dec.2021, 06:33:22 p.m. »
Cu ajutorul arcurilor MP am reusit sa inalt Ignisul cu 4cm in fata si 4,5cm in spate. A fost nevoie de niste inaltatoare custom pentru amortizoarele spate (se pot pune si amortizoare mai inalte). Atasez o imagine a noilor unghiuri de atac, trecere si iesire care rezulta in urma inaltarii.
  • Suzuki Ignis 2019

The following users thanked this post: toma, duculetu

Online Hoinar

« Răspuns #64 : 17.Dec.2021, 08:02:28 p.m. »
Foarte misto ti-a iesit. Si se comporta foarte fain in off road!
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

The following users thanked this post: tinyadventures