Autor Subiect: Sfat achizitie Suzuki Vitara (nivel dotari)  (Citit de 10461 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline George Istudor

Re: Sfat achizitie Suzuki Vitara (nivel dotari)
« Răspuns #60 : 09.Dec.2022, 08:40:21 a.m. »
Salutare, dragi tovarăşi.

Vreau să-mi schimb maşina şi vreau ca următoarea să fie o Suzuki Vitara (2017 - ? ), pentru că m-am îndrăgostit de ea după toată documentarea din ultimele luni.
Plec de la un Opel Astra J (2010) pentru că mi se măreşte familia :) Şi ştiu că o Vitara nu e cea mai spaţioasă maşină, dar sunt convins că o să ne potrivim de minune.

Mă interesează să ştiu tot ce se poate despre Suzuki Vitara +2017, automată (pentru că sunt în căutarea unei maşini SH, asta e).

Vă mulţumesc pentru sfaturi, rămân dator.

1. Ca si masina de familie , Suzuki Vitara este perfecta. Spatiul este suficient in opinia mea si nu cred ca ai sa intampini probleme pe partea asta.
2. Daca ti-ai propus ca an de fabricatie sa fie 2017+ sfatul meu ar fi, in limita posibilitatilor evident, sa mai strangi din curea putin si sa o cumperi de noua. Este altceva atunci cand o ai de noua si stii ca doar tu ai condus-o si tu ai ingrijit-o asa cum stii si cum iti place tie.
  • Suzuki Vitara Passion Mild Hibrid

The following users thanked this post: TuraDeNoapte

Offline Acidutzu2000

« Răspuns #61 : 09.Dec.2022, 08:41:10 a.m. »
  Daca motivul principal pt schimbat masina este faptul ca "ti se mareste familia" atunci eu zic sa te orientezi catre altceva  (S-Cross poate). Vitara nu mi se pare cam cea mai incapatoare masina in categoria ei. Eu vin de pe un Astra G Hatchback si nu pot spune ca am castigat la capitolul spatiu interior. La Vitara ai cotiera dintre scaunele din fata care cam incurca pe cel care sta pe mijloc pe bancheta din spate, mai ales ca ai si tunelul central pentru cardan si acolo podeaua e ridicata. Mergi intr-un showroom si urca intr-o Vitara (mai ales in spate) sa vezi ce spatiu ai, ca sa stii daca te multumeste.
  Referitor la portbagaj la Vitara cred ca ai 375 Litri (daca tin bine minte) iat la Astra J este mult mai mare (mai ales daca ai varianta break). Ia in considerare un portbagaj suplimentar de plafon pt Vitara.
  Despre motorizari nu ma pronunt deoarece nu stiu motorizarile pentru Astra J iar la Vitara nu am condus cu cutie automata asa ca las pe altii.

P.S.  Sa fie intr-un ceas bun marirea familiei !   >:D<
  • Suzuki Vitara Passion 2WD - Albastru Turquoise

Online Catalln

« Răspuns #62 : 09.Dec.2022, 09:58:51 a.m. »
Legat de spațiu, depinde de „obiceiuri” ce oricum se modifică în timp.
Eu unul la început nu încăpeam cu un bebe într-un Golf 6 variant :), acum suntem 5 (2 adulți, 2 adolescenți și o fetiță de 4 ani) și nu avem probleme, cu mențiunea că am bare și cutia permanent pe mașină DAR care e permanent goală doar în concedii mai aruncăm câte ceva în ea.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la