Autor Subiect: Poliţă portbagaj cam slabă  (Citit de 2654 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Poliţă portbagaj cam slabă
« Răspuns #20 : 23.Ian.2021, 09:59:05 p.m. »
  Mai te ajuta si cele trei tetiere sa-ti tina "chestiile".

Si da, te mai poti lipsi uneori si de oglinda din interior.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline frenzy

« Răspuns #21 : 23.Ian.2021, 10:04:28 p.m. »
Tetris pâna-n tavan si dup'aia ruloul tras? Sau cum? Ca si polita se poate scoate, folosi ca tavita pe fundul portbagajulji sau sprijinita de spatarul banchetei si faci si asa tetris pâna-n tavan...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Nu vreau sa intru in polemici polita/rulou, fiecare are avantaje si dezavantaje. Ai portbagajul plin si ti-ai dat seama ca vrei sa mai pui ceva? Ruloul il tragi si pui acel obiect. Polita o scoti, scoti ce mai ai prin portbagaj sa-i faci loc in spatele banchetei (daca o pui pe podea s-ar putea sa o șifonezi) si abia apoi poti pune obiectul. Din punctul meu de vedere, as fi preferat sa fie ruloul ca optiune :)
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 BoosterJet MT Passion 2019

Offline cristidav

« Răspuns #22 : 23.Ian.2021, 10:07:03 p.m. »
Saci de dormit, ok ... conserve si sticle cu apa, nu prea ...  :angel:
Nu era vorba de conserve sau sticle. Dar, daca de exemplu pun saci de dormit, niste brizbrizuri, o paine si un rucsacel de 30L umplut cu diverse, ma cam tem de integritatea ei. De acolo si deschiderea topicului.
Iti dai seama ca nu merg cu doze de bere aruncate vraiste pe polita  :-))

Da, eu de ani buni de zile ma lipsesc de oglinda retrovizoare in excursiile pe mai multe zile, am invatat sa ma asigur ca dubistii. Cum credeti ca am razbit pana acum cu 2 copii si portbagajul ala de 280L al SXului ? :-))
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline shpeedy

« Răspuns #23 : 23.Ian.2021, 10:11:41 p.m. »
270L...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline cristidav

« Răspuns #24 : 23.Ian.2021, 10:16:16 p.m. »
Asa, mai suceste si tu cutitu-n rana  =))

Offline frenzy

« Răspuns #25 : 23.Ian.2021, 10:20:12 p.m. »
A fost o mica exagerare din partea mea cu conservele, nu ma refeream strict la cazul dumneavoastra, ca am inteles ca-i vorba, in principal, de saci de dormit si rucsaci :)

Intr-adevar, polita e destul de flexibila, deci ori o lasati acasa cand mergeti la munte, ori incarcati portbagajul pana la nivelul la care polita nu mai are unde sa se deformeze  :dknw:

• Suzuki SX4 S-Cross 1.4 BoosterJet MT Passion 2019

The following users thanked this post: cristidav

Offline cristidav

« Răspuns #26 : 11.Iun.2021, 09:29:04 a.m. »
Revin dupa 2000 km din care 1500 in excursii cu bagaje multe.
Desi polita pare subtire daca te-ai dat jos dintr-un Vitara sau Old SX4 (la care puteai cara caramizi pe ea), ea e decenta. Am pus pe ea saci de dormit, conserve, maruntisuri si nici nu dadea semne ca s-ar indoi. Asadar, la o utilizare normala, e ok. Sa zic mersi ca nu mi-au pus prelate de-alea retractabile ca la Passat, pe care chiar nu poti pune nimic  :pardon:

Offline enicky

« Răspuns #27 : 11.Iun.2021, 01:51:58 p.m. »
...am fost socat sa vad ca, pe o masina de 21.000 euro.... sa i se puna o poliţă dintr-un carton extrem de slab,....ori nu o s-o folosesc ca acum, ori o sa o indoi sau poate chiar rup.
    Bine ca n-a fost asa ! :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: cristidav