AT-urile astea ptr 215/60/R16 - Yokohama Geolandar A/T G015 215/60 R16 95H:
https://www.compari.ro/anvelope-c3615/yokohama/geolandar-a-t-g015-215-60-r16-95h-p396579525/Dar nu se gasesc pe stocuri. Sunt si rare... la fel de rare ca si acele Cooper 215/55/R17. Si evident si scumpe...
Ambele firme care le ofera in Ro (gasite pe compari.ro) - au acelasi nr de tel si daca te uiti la sectiunea Contact ori ptr Cooper sau Yokohama spun ca nu sunt pe stoc si nici ca nu se pot aduce pe comanda. In plus am mai gasit inca 2 site-uri pe google care la sectiunea Contact au datele fix ale acelorasi firme de pe Compari.ro (care sunt identice) care arata ca ar vinde aceste tipuri de anvelope. De aici cam se subintelege cam cum o firma isi face 4-5 site-uri si vinde fix aceleasi produse cu alte variatii de preturi. Daca le cerceterzi putin la sectiunea Contact si alte info fiscale, observi ca defapt e una si aceeasi firma - aceeasi tipa raspunde la telefon la toate site-urile. Banuiesc ca nici macar nu au vreun depozit si toata treaba o fac de acasa din fata unui calculator. Comanda anvelopele din alta parte si le trimite ulterior spre client eliberand o factura de pe firma lor. Pana atunci te prostesc cu variatii de pret pe vreo 5/6 site-uri care apartin defapt unei singure firme/societati. Buna strategie de marketing...
Deci ar tb cautat in alta parte la alt furnizor, evident SERIOS, dar din ce am vazut la noi, cam nu se prea gasesc aceste tipuri de anvelope.
PS: am gasit un furnizor mai serios - pe anvelope.ro. Au pe stoc o singura bucata Cooper 215/55/R17. Din ce mi-a relatat, a reiesit faptul ca nu se mai gasesc pe stoc la nici un furnizor. Posibil sa nu se mai faca.