Autor Subiect: Planetare SX4  (Citit de 1944 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline nastasaflorin

Re: Planetare SX4
« Răspuns #10 : 04.Sep.2024, 06:24:29 p.m. »
Multumesc mult, BrSx4.

Am cautat pe cele 2 date de tine - super, nu stiam ca poti gasi cu schita.

Se pare ca imi trebuie 44102-55L01 si 44101-55L20. Intamplator am apucat sa cer din dezmembrari, inainte de a citi aici - am nimerit exact ce trebuie.

Din pacate, nici o sansa de achizitie noi (ceva producator la pret decent, nu la 600 eur/buc). O sa mai caut, acum ca stiu codurile originale.
Inca o data, multumesc.
  • SX4 1,6 4x4

The following users thanked this post: BrSx4

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #11 : 04.Sep.2024, 07:34:13 p.m. »
Daca esti din Roman, vezi ca sunt ceva dezmenbrari pe la tine si gasesti sigur planetara. Era unul ceva cu  Lux.....
Planetara s-a rupt dece vrei sa o schimbi??
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Online NicNic

« Răspuns #12 : 04.Sep.2024, 11:15:57 p.m. »
Acum vreo 3 ani schimbat si eu la SUVI o planetara, fata stanga.
Nu mai am codul piesei, decat stiu ca era SNR.
Si mai imi amintesc ca am cautat mult timp, am gasit-o pe la o firma din Craiova ...

La o cautare scurta, am gasit astea:

- cod 44102-55L01

- cod 44101-55L20

Iti urez succes sa le gasesti pe stoc!
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Laurentiu

« Răspuns #13 : 05.Sep.2024, 09:35:02 a.m. »
Intamplator am apucat sa cer din dezmembrari...
Unele subansamble e bine sa le iei de noi. Din dezmembrari, e cam cu cintec in ceea ce priveste uzura.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline nastasaflorin

« Răspuns #14 : 05.Sep.2024, 08:42:07 p.m. »
Ca sa raspund tuturor:
- am vrut sa cumpar planetare noi. Peste tot apar ca disponibile, pana comanzi. Apoi afli, in functie de site-ul/magazinul unde ai comandat ca "sunt nelivrabile" sau "nu se potrivesc cu seria de sasiu, dar nici nu avem varianta care sa se potriveasca". Dupa cum am mentionat le-am luat pe mai toate la rand, autonet, bardi, autokarma si diverse alte situri care mi-au iesit "castigatoare" la cautarile pe google.
Ce am gasit, doar pe cea stanga, atat, si nu avea sens sa schimb doar una.
- Ce problema au cele de pe masina - joc maricel la articulatiile tripode, fac click la plecare de pe loc si la schimbarea din acceleratie in frana de motor.
- Asa ca, desi nu sunt adeptul, am inceput sa caut SH. Din vreo 6 care dezmembrau masini identice, doar unul le-a avut. O sa vad daca sunt ok cand le primesc(maine)
- Am cautat si (doar)articulatii tripode. Am gasit ceva, insa au descrieri foarte sumare si nici o modalitate de-a verifica compatibilitatea.
Mi-e destul de greu sa inteleg de ce sunt atatea variante/coduri de planetara, incompatibile intre ele, pentru o masina de serie cu specificatii identice.

Cred ca sufar putin de OCD - pentru ca intotdeauna cand cumpar masina SH trebuie sa o fac "tipla" cel putin mecanic. Nu suport sa stiu/aud ca exista deficiente.
  • SX4 1,6 4x4

Offline ntire2000

« Răspuns #15 : 05.Sep.2024, 08:50:09 p.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

« Răspuns #16 : 06.Sep.2024, 08:50:57 a.m. »
Pe baza codului 44102-55L01 se pare ca planetarele gasite pe ebay (in linkul precedent) nu se potrivesc la masina ta.

In schimb, acolo este un configurator care îti da la final piesele compatibile - anunturile cu ceea ce se potriveste la SX4-ul tau.
La tine se pare ca ar trebui sa cauti si prin gama de piese Fiat Sedici, s-ar putea sa ai mai mari sanse.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Laurentiu

« Răspuns #17 : 06.Sep.2024, 02:43:09 p.m. »
Dupa cum am mentionat le-am luat pe mai toate la rand, autonet, bardi, autokarma si diverse alte situri care mi-au iesit "castigatoare" la cautarile pe google.
Pe AUTODOC ai incercat?
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!