Am schimbat anvelopele de pe jantele de vara (cele de aliaj cu care a venit masina) la Vitara cu unele noi la Autosoft pe Dudesti si am facut-o in 2 transe ca nu incap toate 8 in acelasi timp in masina.
Prima data am fost inainte de ninsoare, cand era aglomerat, le-am schimbat si echilibrat, a doua oara am fost astazi cand eram singurul client practc si surpriza, mi-au spus ca am jantele strambe pe interior si m-au intrenbat daca nu vreau sa le indrept.
Am zis da fara a vedea cu ochiiul meu cat de mare e bataia jantei si m-am procopsit cu o factura de 300 de lei, in conditiile in care anvelopele le-am luat cu 250 lei bucata
Acum dilema mea este, ce fac cu celelalte 2 jenti, pentru ca daca intr-adevar au fost stramble astea sunt si celalalte caci s-au nimerit a fi de pe diagonala si n-am luat nicio groapa in diagonala.
In mers n-am avut nciun simptom, anvelopele vechi nu pareau a avea uzura inegala samd.
Am fost victma colaterala a aglomeratiei sau a excesului de zel?
Vreau sa aflu pareri de la cei care ati trcecut prin situatii din astea ca sa stiu sum sa procedesz in viitor.