Autor Subiect: Montaj stopuri/triple led Swift 2010+  (Citit de 772 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bisti

Montaj stopuri/triple led Swift 2010+
« : 04.Nov.2021, 01:57:15 p.m. »
Salut,
Am comandat si trebuie sa montez stopuri/triple LED pentru Swiftul meu.

Modelul acesta : https://shopee.com.my/Sonar-Suzuki-Swift-2011-2017-Led-Light-Bar-Tail-Lamp-(-Smoke-)-i.91859407.7593264621

Problema este urmatoarea: asa cum scrie si pe site, nu vine cu bec pentru marsarier. Pentru pozitie/stop si semnalizare vine cu adaptoare pentru mufele existente pe masina, cele originale.

Chestia este ca nu gasesc nicaieri, modelul acela de soclu pentru bec marsarier.
Are 15mm diametru, este mai mic decat cel de origine, becul normal si soclul normal au 25mm diametru.

Stie/cunoaste cineva ce model de soclu este in poza? Am atasat fotografii cu modelul de tripla si cu soclul de marsarier.
Multumesc.

Online Hoinar

Re: Montaj stopuri/triple led Swift 2010+
« Răspuns #1 : 05.Nov.2021, 07:32:53 a.m. »
La cum le vad eu se folosesc soclurile de pe masina si vin plug and play. Cat despre mufele din soclu arata ca P21W si P21/5W. Cel mai bine asteapta sa vina si apoi vezi daca mai ai nevoie de ceva.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline bisti

« Răspuns #2 : 05.Nov.2021, 08:05:29 a.m. »
Le am deja. Pozele sunt facute de mine.
Adaptoare sunt doar la pozitie/stop si semnalizare.
La marsarier e un sticker peste gaura, nu are niciun bec, niciun adaptor.
I-am intrebat pe cei de la care am cumparat (o firma din Germania) si mi-au spus ca ei sunt doar distribuitori si ca ar fi bine sa intreb la un service specializat cu asemenea montaje.
Din ce am vazut pe net, diametrul ar fi ok pentru soclu T15 cu bec W16W, dar acela are 4 aripioare de ghidaj. Gaura din tripla are doar 2.

Online Hoinar

« Răspuns #3 : 05.Nov.2021, 08:22:31 a.m. »
Daca gasesti un soclu care sa se potriveasca ca si diametru, poti sa pilesti aripioarele care sunt in plus si sa le lasi pe cele care ai nevoie, la dimensiunea corecta. Eventual daca ai timp, poti face o plimbare intr-un parc de dezmembrari si sa cauti acolo un soclu ( de la mai multe marci si modele ), daca te lasa sa te plimbi printre masini si cu stopul in mana sa vezi ce se potriveste si ce poti adapta. Apoi discuti cu cei de acolo sa iti taie soclul, ca oricum ei nu ai ce dace cu cablajul si sa il adaptezi la tine.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline bisti

« Răspuns #4 : 05.Nov.2021, 12:10:11 p.m. »
Buna ideea cu parcurile auto. O sa vad ce gasesc prin zona, mersi.