Autor Subiect: Podisul Mehedinti  (Citit de 2430 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Podisul Mehedinti
« Răspuns #10 : 18.Mar.2010, 01:11:02 p.m. »
Nu deschid o lista pentru ca nu stiu sigur daca pot sa merg si nici nu se stie sigur o data. Va fi probabil ceva de genu "sambata asta merg, cine vrea sa vina?" :)

Offline M_TM

« Răspuns #11 : 18.Mar.2010, 01:19:56 p.m. »

E...esti localizat...alte coordonate totusi.
On topic..
in perioada respectiva (mai)se sarbatoreste Ziua liliacului .Mai e o zona in care se tinea sarbatoarea..Rudaria CS.
Un loc magnific..pe raul Rudarica sunt cele mai vechi mori de apa din EU.
Un loc ce merita..si sunt si Cheile Nerei pe aproape  20 +,- km
« Ultima Modificare: 18.Mar.2010, 01:26:45 p.m. de M_TM »

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #12 : 18.Mar.2010, 01:29:23 p.m. »
Sunt flatat de interesul trezit de localizarea mea in spatiu. Totusi e doar aproximativa, In Bucuresti. Am spus ca nu am editat secundele in mod intentionat.  :) Hai sa revenim la subiect.

Morile de la Rudaria - Eftimie Murgu sunt un alt subiect despre care am discutat pe la intalnirile Suzuki si vor face parte dintr-o excursie in zona care va cuprinde Cheile Nerei, Cascada Beusnita, Lacul Ochiul Beiului, Clisura Dunarii si alte minunatii din zona. Ramane doar sa vedem cand vom avea timp si finante pentru ea :)

Revenind la sarbatoarea Ziua Liliacului aceasta e o manifestare populara cu mici, bere, solisti de muzica populara si multa, multa lume. Chiar nu cred ca asa vrea sa ajung in zona in aceiasi perioada.

Offline tribalro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 324
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #13 : 18.Mar.2010, 02:58:12 p.m. »
Eftimie Murgu

:) am fost prin trecere iarna asta pe la 2 noaptea , batea un viscol era blocate drumurile , vai ce poveste .. alta data

ok , si eu vreau pe acolo eftimie murgu , cheile nerei ... etc :D