Experienta cu all season vara(Bridgeston A005) : foarte buna aderenta pe asfalt, zgomot redus(normal), chiar ceva mai moi decat cele de vara(deci mai confortabile), iar la iesirea dincolo de asfalt, pe uscat si iarba isi fac bine treaba si cred ca si pe noroi(moderat) dar cu 4x4, (daca ma gandesc la ultima experienta care am avut-o cu S-Cross-ul pe noroi dar cu gume de vara), dar n-am ajuns si pe zapada pe dealuri sa le vad reactia.
Profilul acestor Nokian este destul de agresiv, ceva similar am mai gasit si la Hankook dar nu avea A la aderenta pe ud(cum are Bridgeston), dar dimensiunea asta este mai restrictiva se pare.
La un buget mai mare am vazut ca sunt variante mai bune(AT), dar pe asfalt sunt mai zgomotoase si consum mai mare, dar tu stii mai bine in ce conditii vei circula.
Pe de alta parte, vrei sa impusti 3(trei) iepuri odata : ai gume de vara, ai gume de iarna si ai gume pt. off road intr-una singura.
Daca nu le abuzezi si nu intri in locuri unde sufa este a doua varianta, atunci aceste Nokian-uri ar fi o alegere buna !
Parerea mea..., dar cum spuneam, tu stii mai bine decat noi ce traseu ai, astfel ca parerile noastre pot fi subiective !