Autor Subiect: Ce antivirus folositi?  (Citit de 6534 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Re: Ce antivirus folositi?
« Răspuns #10 : 30.Nov.2020, 11:25:54 a.m. »
Pai toate astea sunt ce explicam mai sus, daca nu plătești tu programatorul, ala o sa facă bani altfel si s-ar putea sa nu îți placa...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline ntire2000

« Răspuns #11 : 30.Nov.2020, 12:55:34 p.m. »
Avira Pro Business Edition
Cam astea-s resursele consumate

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

« Răspuns #12 : 30.Nov.2020, 01:25:50 p.m. »
Eu folosesc Avast varianta gratuita de multi ani de zile si nu m-am infectat...
Am fost fan Avast Free muuultă vreme, datorită eficienței sale deosebite și conumului redus de resurse. Din păcate a trebuit să renunț la el din cauza unui „breach of trust” (v. mai jos) incompatibil cu un produs al cărui principal scop este să furnizeze siguranță. L-am înlocuit cu Bitdefender Free, mai eficient dar mai puțin „interactiv”.
[...]

Multumesc @hugbear.
De fapt, m-ai pus in dilema. Folosesc Avast cu destula incredere de ceva ani.
Anterior eram utilizator de Avira, dar incepuse sa incetineasca prea mult calculatorul.

Doar versiunile free.

Acum, vad catrebuie sa ma reorientez.

Asta e, periodic trebuie sa mai schimbam cate ceva si in calculatoarele noastre, nu?  :)
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Leutz

« Răspuns #13 : 30.Nov.2020, 02:40:31 p.m. »
De cand Microsoft a introdus antivirusul propriu in Windows nu am mai folosit antivirus separat. Nu mai tin minte exact momentul, dar cred ca sunt aproape vreo 15 ani. Nu mai stiu daca l-au inclus incepand cu Vista sau cu Windows 7. Pe vremea aia parca se chema Windows Security Essentials sau cam asa ceva. Acum parca se cheama Windows Defender sau Microsoft Defender.

Tin minte ca includerea in Windows s-a produs la un timp relativ scurt dupa ce Microsoft a cumparat antivirusul romanesc RAV (de la GeCAD), cunoscut ca unul foarte bun la vremea respectiva. Evident ca am tras concluzia ca sub capota Security Essentials n-avea cum sa fie altceva decat RAV si cu mare mandrie patritica... am zis sa-i acord incredere. La inceput mai cu strangere de inima, dar apoi... din ce in ce mai relaxat. De atunci au trecut anii si n-am avut niciodata nici o problema. Totul e pe automat, Windows-ul isi face treaba... iar subiectul antivirus mi-a disparut complet din cuget si simtiri.
Bineinteles ca ajut si eu cat pot, utilizand calculatorul cu bun simt, fara sa-mi bag nasul prin toate balariile. La o utilizare "corecta" a internetului, nu trebuie mai mult.

Una peste alta, citind pe ici pe colo am aflat ca versiunea actuala a antivirusului din Windows e chiar buna. Deci cu atat mai mult o sa raman fidel.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

The following users thanked this post: Catalln

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #14 : 30.Nov.2020, 03:11:54 p.m. »
Corect, RAV a fost baza si Microsoft a făcut o afacere excelenta. Am prieten care nu are antivirus si nu se sfiește sa mai umble după torenți. Dar...uite, mai sunt surprize... Fratele meu juca Remy online si brusc s-a trezit cu "Politia Romana"...si juca pe saitul ala de ceva vreme... A aruncat hardul. Si după aceea ...Bitdefender...

Offline sfichiu

« Răspuns #15 : 17.Dec.2020, 03:03:39 p.m. »
Promotie,,
https://www.bitdefender.ro/media/html/en/trial/2020/ts.html?pid=EMM_RO_TS_TRIAL_PGEN_NFR&cid=emm|c|emrs|trial_nfr|ro|ts&sc_src=email_212258&sc_customer=e85702f84d41a2a45da9870ce363119772b6f99b3270ca8e45d21d979c060755&sc_lid=3604592&sc_llid=259&sc_uid=thdevEGnWx
  • VITARA S ,Matiz

The following users thanked this post: enicky

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #16 : 21.Dec.2020, 11:12:20 a.m. »
Revin cu un feed back: am bifat "maximum perforrmance" care era debifat si am instalat Sophos trial sa vad cum se comporta. A inceput sa mearga mult mai bine, fara alte blocari si incetiniri. Mi-a expirat ieri trial-ul de la Sophos, l-am dezinstalat si? acum merge si mai bine!
Asa ca, am sa renunt la un antivirus suplimentar si raman la cel al Windows-ului, cum a sugerat ca face @Leutz . Ce mi-a mai spus un amic din domeniu este faptul ca, avand Defender-ul din Windows si folosind inca un antivirus, ele vor intra intr-un "conflict de interese" si-mi vor ingreuna buna functionare a pc-ului.
Oricum nu "ma dau" pe site-uri cu balarii si nici pe torenti, asa ca, ma gandesc acea optiune de maximum performance a fost de bai.
Multamn fain tuturor, inca odata.  :good:

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #17 : 21.Dec.2020, 11:27:01 a.m. »
Unul din motivele pentru care folosesc antivirusul este ca am virtual wallet si portofelul cu date. Așa țin minte doar o parola. Cați dintre voi folosiți portofele virtuale si cate sunt protejate de un antivirus specializat?