@Sergiu.P : scuze ca intreb, dar cred ca este destul de important de stabilit inca de la inceput - esti familiarizat cu ceea ce presupune un calculator/PC/Tableta/Smartphone, cu notiuni ca hardware si software ori OS (=sistem de operare), front-end ?!
Daca da, atunci povestea este urmatoarea - toate modelele Suzuki de data recenta (post-2015) pentru piata europeana vin cu aceasta unitate multimedia numita SLDA. Este vorba de prima incursiune a marcii Suzuki in lumea sistemelor imbarcate / ICE (=InCarEntertainment) - un parteneriat facut cu Bosch care inteleg ca a venit si cu Hardware-ul, si cu Software-ul (cu un sistem de operare bazat pe ceva Linux). Acuma, intrucat specificatiile nu au fost facute publice, prea multe fata de ceea ce ofera deja unitatea SLDA nu se pot face. Din ce am mai studiat, cam tot ce se invarte in materie de know-how pentru aceasta unitate SLDA se regaseste grupat in
acest topic de pe XDA-developers - daca ai chef de aprofundat subiectul.
Modelul la care ai facut referire pare a fi echivalentul SLDA-ului pentru piata indiana - iarasi nema specificatii (nici macar in comunitatea XDA, care - prin specificul tehnic - e destul de plina de indieni).
Vrei altceva in materie de interfata grafica? Pe cale oficiala, de la Suzuki, pentru unitatea SLDA, nu cred ca vei primi asa ceva. La naiba, pana la aparitia unui nou model (a unei noi generatii a unui model existent) de masina, nici nu cred ca va aparea altceva in locul unitatii SLDA. Partea buna e ca ce va veni
exista sanse sa fie ceva tare, tinand cont de marcile/bugetele implicate.
Daca totusi simti ca nu mai poti trai cu SLDA-ul, exista oricand alternativa achizitiei unei
unitati dedicate Android din China, pe care iti poti pune ce front-end crezi ca te va multumi...