Autor Subiect: Demontare faruri  (Citit de 1861 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Sorin77

Demontare faruri
« : 26.Ian.2021, 10:34:13 p.m. »
Salut.Cum se demontează farurile??Trebuie data bara jos?Nu am găsit nici un tutorial in acest sens...numai cu schimbarea becului.Cu stima
  • Suzuki sx4 1.9 ddis

Offline toma

Re: Demontare faruri
« Răspuns #1 : 26.Ian.2021, 11:25:55 p.m. »
Da, trebuie data bara jos. Am pus niste poze din manualul de service - sper sa fi nimerit corect modelul tau. Si daca nu e exact la fel, principiul ramane acelasi.

Nu uita sa deconectezi bateria inainte.

Dupa inlocuire nu uita ca trebuie recalibrate conform manualului ca sa lumineze corect.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Sorin77

« Răspuns #2 : 26.Ian.2021, 11:43:45 p.m. »
Salut.Nu vreau sa le schimb,vreau doar sa scot din faruri apărătoarea aia din plastic din fata halogenului.Am comandat niște becuri cu led care au lupa și nu le pot monta dacă nu scot plasticul ăla.Nu știu ce metoda sa folosesc sa-l scot decât far jos,sticla jos.Am pus o poza cu becurile.
  • Suzuki sx4 1.9 ddis

Offline ntire2000

« Răspuns #3 : 26.Ian.2021, 11:47:47 p.m. »
Adica vrei sa dai jos sticla?!?  :-O
Esti constient ca dupa aceea o sa ai permanent apa sau condens în faruri?

Când ai comandat becurile alea ai verificat daca se potrivesc la farurile pe care le ai tu? Sau le-ai luat la plesneala?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #4 : 26.Ian.2021, 11:50:56 p.m. »
Sticla este de fapt un plastic.
Ai grija la etansare cind il montezi. Ce temperatura crezi ca va produce acele leduri sa nu iti afecteze geamul(din plastic)
poti sa dai un link de unde ai cumparat becurile
Eu am luat de pe la China H4 cu led si le-am dat jos ca pe faza lunga era pistol cu apa, cei drept fara lupa
Acest model https://www.banggood.com/2pcs-12V-or-24V-C6-LED-Bulb-H1-or-H4-or-H7-or-H11-or-9005-or-9006-White-Headlights-72W-7200Lm-COB-Headlamp-Auto-Fog-Light-Lamp-Bulb-p-1500471.html?cur_warehouse=CN&ID=518371&rmmds=search
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline ntire2000

« Răspuns #5 : 26.Ian.2021, 11:57:51 p.m. »
Da, e un plastic care de multe ori e prost lipit din fabrica.
S-au mai plâns câtiva pe forum ca se formeaza condens în interior cu faruri noi-noute, dar daca le mai si demontezi sunt curios ce o sa iasa....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Sorin77

« Răspuns #6 : 27.Ian.2021, 12:12:40 a.m. »
Sunt adaptate pt h4.Singura problema care ma împiedica sa le montez e panarama aia de plastic din far
  • Suzuki sx4 1.9 ddis

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #7 : 27.Ian.2021, 12:23:40 a.m. »
@Sorin77 Iti dai seama ca operatia este ireversibila daca scoti acele ciuperci???
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline Sorin77

« Răspuns #8 : 27.Ian.2021, 12:28:29 a.m. »
Da știu...uita-te la un far de logan..nu are ciuperca vieții...halogenul are deja negreala aia in cap..cu sau fără ciuperca lumina e aceeași atâta timp cât nu cureți negreala din capul halogenului
  • Suzuki sx4 1.9 ddis

Offline boga81

« Răspuns #9 : 28.Ian.2021, 07:36:30 a.m. »
Dar de ce nu ai luat niste LEDuri fara lupa? Nici nu s-ar fi vazut nimic la montaj... S-au ieftinit mult LEDurile de la Osram sau Philips... iar farul de sx4, asa cum e el, e ft bun. Eu ma oftic ca nu am acea ciuperca pe Duster. De fiecare data cand trec pe laterala masinii e un punct unde ma orbeste lumina...

Trimis de pe al meu SM-G977B folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

The following users thanked this post: toma