Autor Subiect: Suzuki Across  (Citit de 39818 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Don Napoleon

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 448
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Swift Sport 2007 aka Red FURY
    • Bucuresti
Re: Suzuki Across
« Răspuns #190 : 01.Aug.2022, 09:57:32 p.m. »
Sa iei o Vitara cu scuza ca trezit sentimente e ceva nou pentru mine  :pardon: La banii respectivi nici nu aveai ce sa iei altceva, exceptie Duster care e concurenta directa. La 50 k concurenta e alta. Inclusiv cu masini premium de 2-3 ani vechime cu rest de garantie.
RAV 4 normal ca e mai scump, nu am auzit sa vibreze caroseria sau sa scartaie bordul. Iar 5k in plus fata de A Cross inseamna doar 10%, nici nu este asa de mult.
In fine , o sa se vanda cam cate Jimmny noi au vandut si cam tot atatea Swace. Incearca si ei, ce sa zic. Imi pare insa ca nu au inteles piata.

Am o clarificare, s-a facut un artificiu/intelegere, Toyota aduce pe pietele unde este Across-ul toate echiparile fara cea de top. Daca vrei cea de top de duci la Suzuki. Suzuki este o marca, poate sa rebrand-uiasca masinii de la alti productori nu este ceva nou.
Ce pot sa-ti spun este ca in primul an cand s-a vandut Jimny s-a epuizat in primele lunii cota alocata Romaniei. Jimny este o masina de nisa care in momentul de fata nu are rival la raportul ce poate stock versus cost iar modele in primi anii se vand acum pe mai multi banii decat cand au fost noi. Hai sa nu mergem pe vechiul banc cu Ferrari cu vazutul.

The following users thanked this post: gabineg, enicky

Offline enicky

« Răspuns #191 : 02.Aug.2022, 09:07:21 a.m. »
Sa iei o Vitara cu scuza ca trezit sentimente e ceva nou pentru mine  :pardon:

@Don Napoleon probabil ca si eu as fi avut de facut o obsrvatie pe marginea afirmatiei de mai sus, dar mi-am dat seama ca nu se cunosc info din jurnalul meu, pe de-o parte, iar pe de alta parte, exact cum ai spus si tu, Suzuki n-a putut aduce Jimny, cate putea Romania sa cumpere.
Cat despre Swace, n-am testat-o, dar mi s-a parut a fi o masina de familie extraordinara, iar posesor mi-a spus ca si consumul este bun.
Asa ca, exact cum ziceai de  Ferrari, daca nu-ti plac strugurii, nu stiu ce mai cauti in vie. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Don Napoleon

Offline Marco79ro

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
  • Gen: Bărbat
    • Oradea
« Răspuns #192 : 18.Aug.2024, 09:22:43 p.m. »
La un mers pe autostrada 120-130km/h a testat cineva consumul, respectiv zgomotul in habitaclu?
  • Duster 1.5 dci