Autor Subiect: Plasa de protectie a radiatorului  (Citit de 2246 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Sefer Jesirah

Plasa de protectie a radiatorului
« : 20.Iun.2019, 09:27:58 a.m. »
In mai 2018 am montat scuturi pentru motor si diferential; cumparate de la fabrica din Odorheiu Secuiesc. Chiar se merita. Le-am montat la un service multimarca. Ulterior am facut revizia de 1000Km, la Royal Motors Pitesti unde mi-au montat si plasa neagra din aluminiu ( cumparata de mine) pentru a proteja radiatorul si intercooler-ul.  Pentru rampa de injectoare este bine sa consulti manualul cu sucesiunea si frecventa lucrarilor de intretinere. Totusi consulta manualul! Probabil sfatul vine de la unul harnic.
Salut, de unde ai luat plasa?
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline intgabi

Re: Plasa de protectie a radiatorului
« Răspuns #1 : 20.Iun.2019, 09:54:43 a.m. »
Am gasit la un magazin de piese auto din Targoviste. Verific daca mai au si iti comunic toate detaliile. Posibil sa gasesti si la magazine din zona ta sau imediat apropiata. Oricum verific si te anunt. Am folosit 2 buc.
  • Suzuki SX4 S-CROSS,

The following users thanked this post: Sefer Jesirah

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #2 : 20.Iun.2019, 03:05:59 p.m. »
Super!Multumesc!  :good:
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline enicky

« Răspuns #3 : 29.Nov.2020, 01:22:27 p.m. »
Am gasit la un magazin de piese auto din Targoviste.  Am folosit 2 buc.
Super!Multumesc!  :good:
   Ceva detalii despre plasa pentru radiator ? Din ce material este fabricata, cum a fost fixata? Sau foto, ptr. ca e bine de stiut si marimea ochiurilor si dimensiunile Lxl. Multumesc !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip