Autor Subiect: Problemă infotainment - întreruperi muzică  (Citit de 1058 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gkaplan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
    • Timișoara
Problemă infotainment - întreruperi muzică
« : 05.Aug.2021, 08:03:09 p.m. »
Salutare tuturor.

Am o problemă recurentă la infotainment și m-am gândit că poate s-a mai confruntat cineva cu asta.

Când conectez telefonul cu Android Auto la unitatea mașinii, folosind cablul, rulez apoi Google Maps/Waze și ascult și muzică de pe Poweramp/YouTube Music etc., muzica are microîntreruperi, de fracțiuni de secundă, în mod aleatoriu.

Am încercat  să schimb diverse cabluri, inclusiv am folosit cabluri de alimentare originale ale telefonului, fără succes. Am încercat și cu mai multe alte telefoane, rezultatul fiind același. Nu cunosc motivul problemei, însă îmi imaginez că problema intervine ca urmare a schimbului masiv de date, care depășește în unele momente capacitatea posibilă de procesare a unității, și de aici apare lagging-ul.

Am identificat și o soluție de avarie, dar care nu mă mulțumește, fiind anevoioasă, necesitând două telefoane. Un telefon îl conectez prin Bluetooth la unitate și ascult muzică, iar cel de-al doilea telefon (având funcția Bluetooth dezactivată dintr-o aplicație specială) îl conectez cu cablu la unitate și rulez de acolo Google Maps/Waze. Aparent, dacă muzica rulează prin Bluetooth nu e niciun lagging, doar dacă rulează prin cablu odată cu alt program al Android Auto.
  • Suzuki Vitara 1.4 AT 4x2

Offline ntire2000

Re: Problemă infotainment - întreruperi muzică
« Răspuns #1 : 05.Aug.2021, 10:12:52 p.m. »
îmi imaginez că problema intervine ca urmare a schimbului masiv de date, care depășește în unele momente capacitatea posibilă de procesare a unității, și de aici apare lagging-ul.

Exact asta este problema si degeaba vei folosi cabluri de calitate, interfata USB (banuiesc ca 2.0) a unitatii pur si simplu nu duce atât cât vrei tu sa transferi.

Un telefon îl conectez prin Bluetooth la unitate și ascult muzică, iar cel de-al doilea telefon (având funcția Bluetooth dezactivată dintr-o aplicație specială) îl conectez cu cablu la unitate și rulez de acolo Google Maps/Waze. Aparent, dacă muzica rulează prin Bluetooth nu e niciun lagging, doar dacă rulează prin cablu odată cu alt program al Android Auto.
Prin metoda asta de fapt împarti transferul de date pe doua cai, de asta functioneaza ok.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline dthem

« Răspuns #2 : 06.Aug.2021, 08:40:31 a.m. »
Și eu aveam cu android, pe iPhone merge fără probleme. Eu suspecte o problema software, de vreme ce pe iPhone merge.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline Romix

« Răspuns #3 : 06.Aug.2021, 05:52:06 p.m. »
Eu folosesc frecvent waze cu youtube music/spotify. Nu am avut niciodata intreruperi. Folosesc apple carplay, wireless chiar  B-).
  • Vitara 1.4 MT Luxus AllGrip 2019

Offline Bugxyz

« Răspuns #4 : 08.Aug.2021, 05:27:26 p.m. »
Salut.

Am vazut pe forumuri din strainatate ca Maps + aplicatii de muzica (in special streming online) creaza probleme atat cu Android Auto cat si Apple CarPlay.
Eu unul folosesc Android Auto + Waze  + Deezer(configurat high quality) si nu am avut niciodata probleme.
Ca si setup am un telefon Huawei P30, cablu original pe care nu il deconectez aproape niciodata din unitatea media (incerc sa evit vechea problema cu mufa/cablu usb) si ultimul soft disponibil pentru unitatea media.

Suzuki Vitara 2019, Passion AllGrip MT, 1.4 BJ
Sent from myHuawei P30 using Tapatalk

• Suzuki Vitara