Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki S-Cross
»
Diverse S-Cross
(Moderator:
yeti
) »
Insonorizare S-Cross 2020
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini: [
1
]
Mergi Jos
Autor
Subiect: Insonorizare S-Cross 2020 (Citit de 1544 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
ronfrown
Full Member
Mesaje postate: 109
Insonorizare S-Cross 2020
«
:
17.Dec.2020, 09:17:54 p.m. »
Salut,
Intr-un test prin oras cu S-Cross 2020 hybrid am observat ca zgomotul produs de anvelope in rulare si de suspensie e destul de pronuntat in interior. Pentru cei care au masina (nu neaparat 2020, din ce am inteles nu difera de modelele anterioare la acest capitol), cum vi se pare insonorizarea la viteze de autostrada ? Se accentueaza zgomotul de la roti ? Zgomotul produs de frecarea cu aerul permite o conversatie intre ocupantii masinii fara a ridica volumul vocii ? Varianta cu plafon panoramic este mai zgomotoasa ? (In test mi se parea ca vine un zgomot din zona plafon spate, dar nu aveau la test si varianta fara trapa,).
Intreb aici pentru ca nu am posibilitatea de a face un test extins cu masina in afara orasului. Muzica nu ascult in masina deci asta nu e o solutie
Multumesc.
memorat
...
Hero Member
Mesaje postate: 3994
Re: Insonorizare S-Cross 2020
«
Răspuns #1 :
18.Dec.2020, 08:37:48 a.m. »
Chiar in halul ala de zgomot incat sa nu ma inteleg cu ocupantii masinii nu e. Daca nu asculti muzica, te inteleg de ce esti "ronincruntat".
memorat
Marci
Full Member
Mesaje postate: 160
«
Răspuns #2 :
18.Dec.2020, 09:27:45 a.m. »
Pana la 2500 turatii cam in orice treapta de viteza este destul de liniste in masina, asta dupa standardele mele. Acuma mai depinde si de anvelope si de suprafata pe care se ruleaza. Pe autostrada s-ar fi putut si mai bine, dar sa nu uitam in ce clasa este si la ce bani. Detin si o mazda cx3 si pot sa spun ca este 100% mai galagioasa, la motor decat S-Cross.
memorat
S-Cross 1.4 AllGrip, ex. S-Cross1.6 Premium AllGrip
ronfrown
Full Member
«
Răspuns #3 :
18.Dec.2020, 09:33:08 a.m. »
Din ce an e CX3-ul ? Am si eu una si asa as putea face comparatia cea mai buna.
La motor am vazut si eu ca e mai silentios S Cross-ul, eu ma refeream la zgomotul produs de rularea anvelopelor si de curentul de aer la viteze mai mari.
memorat
Marci
Full Member
«
Răspuns #4 :
18.Dec.2020, 10:26:50 a.m. »
Are exact 2 ani, e modelul facelift, G121. Din pacate doar la modelele mai noi M3.M6,CX5 au inbunatatit insonorizarea. Per ansamblu sta mai bine Suzuki, raportat la CX3. La Suzuki sunt mai multumit de insonorizare cand rulez cu anvelopele de iarna, cele de vara Conti sunt galagioase. Mno sunt eco. De aceea intentionez sa le schimb pe cele de vara.
memorat
ronfrown
Full Member
«
Răspuns #5 :
18.Dec.2020, 10:52:33 a.m. »
Exact 2 ani are si a mea. Sa stii ca totusi e mai silentioasa decat modelele precedente CX3 (dinainte de 2018). Intr-adevar M3 si celelalte stau si mai bine la capitolul asta.
La fel e si la mine la CX3, cu anvelopele de vara e mai galagioasa decat cu cele de iarna, nu stiu daca e de la dimensiune (18" vs 16") sau de la compozitie, in fine...asta e. Posibil sa le schimb si eu pe cele de vara.
Multumesc mult pentru impresii.
memorat
Marci
Full Member
«
Răspuns #6 :
18.Dec.2020, 11:02:44 a.m. »
Cand am zis ca sunt mai galagioase cele de vara decat cele de iarna ma refeream la Suzuki. Acestea le voi schimba, din fabrica vin cu Continental pe 17si am de gand sa iau altele mai silentioase. Pe Mazda am allseason pe 16. Nu am condus cx3 ante facelift, dar actuala nu m-am asteptat sa fie asa slab insonorizata, mai ales ca are o usa grea,zdravana si o capota uriasa si f. grea, comparativ su Suzuki. Am crezut ca e mai silentioasa, dar surpriza e mai slab antifonata. Am condus Duster nou si statea mai bine la acest capitol. Adevarul e ca Tce-ul asta nou de 1.3 este silentios.
memorat
ronfrown
Full Member
«
Răspuns #7 :
18.Dec.2020, 11:07:25 a.m. »
Am inteles ca la Suzuki te refereai. Voiam sa zic ca si eu am aceeasi problema, dar la Mazda
Sincer pentru nevoile/urechile mele CX3 e suficient de silentioasa, deci daca S-Cross e superior la capitolul asta, cu atat mai bine.
memorat
Tipărire
Pagini: [
1
]
Mergi Sus
« precedentul
următorul »
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»