Autor Subiect: Sx4 in off-road, da ori ba?  (Citit de 17136 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline BXXENL

Re: Sx4 in off-road, da ori ba?
« Răspuns #70 : 19.Feb.2015, 02:57:20 p.m. »
Ce s-a intampalat nu e vina masinii si nici a ta, si nu este reprezentativ pt capacitatile masinii de a se descurca in offroad, de aia se face lumea ca nu intelege. Practic doar o coaja de masina e destul de usoara ca sa poata conduce pe namol lipicios. Deci intrebarea ta nu are sens...offroad da ori ba... nimic nu e alb sau negru.

• SX4 1.5
Alex

Offline laur

« Răspuns #71 : 20.Feb.2015, 09:03:48 a.m. »
Multumesc pentru punctul de vedere. Cat despre ,,de aia se face lumea ca nu intelege".....ma gandesc ca tine de amorul propriu. Discutam o intamplare reala, cu lux de amanunte si nu vrem sa acceptam situatia si sa fim obiectivi, pentru ca suntem proprietarii modelului respectiv si nu se poate ca masina noastra sa se poticneasca din cauza a zece centimetri de namol. Si totusi s-a intamplat. Poate la SX4 nu are cum sa se intample pentru ca este SUZUKI, iar la Sedici se poate, pentru ca este ca este FIAT  :-?. Cred ca nu este corect. Oricum va multumesc pentru discutiile purtate si punctele de vedere afisate.
« Ultima Modificare: 20.Feb.2015, 09:05:58 a.m. de laur »
FIAT SEDICI 1.9 MULTIJET

Offline bogdanb

« Răspuns #72 : 20.Feb.2015, 11:47:34 p.m. »
Laur, cred ca din doua una: ori posesorii de Suzuki sunt mai grei de cap, ori tu nu poti accepta ca cineva ar putea sa aiba o opinie diferita de a ta.
Asa ca te intreb, din postura de posesor de Suzuki care nu intelege de fapt ce raspuns astepti: de fapt concluzia TA din ce ne-ai povestit care este?  Sau nu ar trebui sa fie si o concluzie?
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Ygi_17

« Răspuns #73 : 21.Feb.2015, 11:54:10 a.m. »
 O experienta interesanta care arata ca masina respectiva, Fiat Sedici 1.9 DDIS este limitata in afara soselelor.
E clar ca a fost gandita 95% pentru sosele si 5% pentru alte drumuri.

Probabil ca un sofer pasionat de offroad o mai poate echipa si/sau modifica dupa caz, ca sa poata face fata la mai mult de 10cm de noroi.

Imi amintesc de un caz relatat pe forum despre un SX4 1.5 2WD care s-a descurcat de minune pe un drum de pescari dupa ce incepuse ploaia si era plin de noroi.

Eu am mers cu un Logan ( Nu conduceam eu si nu mai stiu daca era benzina 1.4 sau 1.5 diesel) pe un drum de pamant moale de la ploaie, drum de agricultura, fara pic de piatra pe el.
Si da avea anvelope de iarna, era cam in luna martie dar imi amintesc la fel anvelopele erau pline de noroi, patina stanga dreapta de cat noroi avea pe anvelope.
Am intrebat soferul daca nu cumva risca sa ramanem acolo. Raspunsul a fost nu va faceti griji am mai fost aici cu Loganul si este o masina excelenta.

Ce va povesteam,  NU am ramas inpotmoliti, drumul a fost cam de 2 km.

In cazul Fiat Sedici poate drumul era mai lung.
Daca nu te mai tin picioarele sa mergi intr-o excursie, sa urci pe munte si sa te bucuri de priveliste, atunci e timpul sa-ti cumperi un Jimny

Offline shpeedy

« Răspuns #74 : 28.Feb.2017, 06:45:34 a.m. »
Cateva poze de la un eveniment al clubului SX4 din Brazilia:
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #75 : 14.Aug.2020, 12:48:06 p.m. »
Faptul ca SX4 are botul ridicat in partea din fata o ridica in fata SCrossului si a Vitarei, asa ca tot e mai bine.

Isi fereste botul :inteligent:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice