Autor Subiect: Covorase  (Citit de 15094 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Covorase
« Răspuns #80 : 22.Mar.2022, 11:23:54 a.m. »
M-a sunat comerciantul sa-mi spuna ca toate covorasele de la diversi producatori de covorase aftermarket vin asa, perforate de umerasul de prindere. Stupid idea! Si eu pana acum am avut doar originale la masinile anterioare, nu aveau gauri. Am decis sa nu le returnez, caut ceva snur cauciucat pe care sa-l introduc ca la vulcanizare... Nu se gasesc originale, e prea nou modelul.

Offline enicky

« Răspuns #81 : 22.Mar.2022, 11:35:00 a.m. »
   Daca vorbesti de cele 2 gauri mici, alea sunt nesemnificative, cred ca te panichezi degeaba : https://tuningro.ro/set-covorase-auto-kia-sportage-2017-2022-din-cauciuc-premium-077246rtt?gclid=Cj0KCQjw5-WRBhCKARIsAAId9FnEhkwUMMeICEO6vCM9cmRGG0JZzVmUfoG9nMFfeZW_Y4olK82kb3oaAmGdEALw_wcB
   Dar mi se pare ciudat sa gasesti AM si sa nu existe OEM ! Ceva da cu virgula.... :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #82 : 22.Mar.2022, 11:35:23 a.m. »
Acele gauri nu se potrivesc cu ceva puncte de fixare din podeaua masinii?

De obicei, aceste covorase trebuie prinse pentru a nu se deplasa, mai ales cel de la sofer.
Precum in imaginea asta:
https://rimi.ro/45400-thickbox_default/covorase-cauciuc-kia-sportage-v.jpg
Nu de gaurile de prindere in podea vorbesc, ci in partea cealalta, spre pedalier, au cate 2 gauri...

Offline ...

« Răspuns #83 : 22.Mar.2022, 11:38:43 a.m. »
   Daca vorbesti de cele 2 gauri mici, alea sunt nesemnificative, cred ca te panichezi degeaba : https://tuningro.ro/set-covorase-auto-kia-sportage-2017-2022-din-cauciuc-premium-077246rtt?gclid=Cj0KCQjw5-WRBhCKARIsAAId9FnEhkwUMMeICEO6vCM9cmRGG0JZzVmUfoG9nMFfeZW_Y4olK82kb3oaAmGdEALw_wcB
   Dar mi se pare ciudat sa gasesti AM si sa nu existe OEM ! Ceva da cu virgula.... :)
Probabil ca sunt nesemnificative gaurile, dar tot stupid rau din partea fabricantilor. Daca le prindeau in pachet cu o clema de plastic, fara perforare, nu cred ca era mai scump costul productiei. In fine. Mie la dealer mi-a spus ca nu au adus de cauciuc originale, ca abia au inceput sa vina masinile.

Offline enicky

« Răspuns #84 : 22.Mar.2022, 11:45:44 a.m. »
  Sistemul de prindere este aproape universal si foarte vechi, nu numai la ei, dupa cum vezi din link, cam toti le fac asa pentru o expunere/depozitare mai facila in magazin/depozit, ma mir ca n-ai observat pana acum. Oricum mizerie mai intra si pe langa covoras, asa ca si cu gauri si fara, cam tot aia e. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Myhay

« Răspuns #85 : 22.Mar.2022, 11:47:27 a.m. »
Stai cu astea asa sau cu cele din material originale pana aduc din cauciuc originale. Sau mai intreaba si la alte reprezentante poate au.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

The following users thanked this post: ...

Offline ntire2000

« Răspuns #86 : 22.Mar.2022, 10:22:12 p.m. »
M-a sunat comerciantul sa-mi spuna ca toate covorasele de la diversi producatori de covorase aftermarket vin asa, perforate de umerasul de prindere. Stupid idea! Si eu pana acum am avut doar originale la masinile anterioare, nu aveau gauri. Am decis sa nu le returnez, caut ceva snur cauciucat pe care sa-l introduc ca la vulcanizare... Nu se gasesc originale, e prea nou modelul.

E masina noua, nici n-are o saptamâna.
Descalta-te si tu când urci în ea, ce naiba?!?  :fluier:
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ...

« Răspuns #87 : 23.Mar.2022, 07:10:39 a.m. »
Ăstea nu sunt covorașe roșii de la Cannes, iar eu nu sunt vedetă.  :)

Offline bogdanpiatra

« Răspuns #88 : 23.Mar.2022, 08:01:39 a.m. »
Toate covorasele AM au acele gauri. Eu am returnat pe vremuri asa ceva si am luat originale. Gaurelele acelea se astupa singure, adica sunt mici si stau stranse. Dar daca esti nelinistit aplica pe verso putin silicon de cauciuc in strat mic si gata.
Faza e ca cele originale vin in saci de plastic grosi, la set complet.
Producatorii AM utilizeaza acest sistem foarte prost cu agatatoare, sa le puna comerciantii in rafturi.
  • nici una inca

The following users thanked this post: ...