Dezamagit de Bridgestone Turanza ER300 care, dupa a 3a vara, sunt pline de crapaturi in carne si şanţuri, dar nu de batranete, ci de pietre si drumuri de munte (ceea ce Conti din fabrica mi-au prezentat abia dupa a 5a vara), m-am vazut nevoit sa arunc o privire pe oferta. Da, mai duc Bridgestone-urile vara viitoare, dar cam atat. Pentru siguranta mea pe autostrada si offroad. In oras as mai putea merge vreo 3 ani cu acele crapaturi. Dar nu-s orasean get-beget
Asa ca am dat peste Tigar High Performance.
+ subsidara a Michelin (un fel de Barum a Continentalului), ar trebui sa fie peste decente ca si calitate
+ pretul unui cauciuc e de 250 lei, pe cand un Bridgestone Conti Pireli e lejer de la 400-450 in sus
+ la cat de groase sunt canelurile, cu siguranta ar ajuta in urcare pe drumuri pietruite (spun asta fiindca simt diferenta de tractiune si intre Bridgestone Turanza vara si Barum Polaris de iarna, care au doar caneluri fine)
+ pe
www.tyrereviews.co.uk apar la stats cel putin la fel de bune ca Bridgestone sau Continental.
- ar faptul ca, avand caneluri groase, ma tem sa nu fie prea galagioase la drumuri de viteza, 120+ kmh, fata de Bridgestone si Conti avute pana acum pe o masina si asa galagioasa de la 120 in sus.
LE. am modificat pretul de nou al Bridgestonului.