Autor Subiect: Ateliere de detailing  (Citit de 1729 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Ateliere de detailing
« Răspuns #10 : 27.Apr.2020, 12:53:57 p.m. »
Confirm! Ii urmaresc si eu pe FB de ceva vreme...

Si tot pe FB ii urmaresc pe www.dycgarage.ro .

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline dthem

« Răspuns #11 : 27.Apr.2020, 01:08:21 p.m. »
Recomandarea mea pentru Edi e personala si bazata pe o lucrare reala, asa pe facebook sunt multi cu poze frumoase.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

The following users thanked this post: shpeedy

Offline enicky

« Răspuns #12 : 27.Apr.2020, 02:19:09 p.m. »
ce produse folosesti si cum faci polish ul acasa?
  Am folosit solutii lichide care curata, dau plus de stralucire/revenire nuanta si se aplica usor in doua etape : prima cu o carpa moale se intinde pe o zona limitata(usa/capota), se usuca relativ repede(3-4min), apoi cu alta carpa(gen prosop moale) se freaca cu miscari circulare. Apoi se trece la alta usa. Nu se face direct in bataia soarelui, numai la umbra !
Mai nou mi-am luat din Dedeman niste perii, una din burete si alta dintr-un material flocos, moale, sunt circulare, le folosesc cu masina de insurubat/gaurit cu baterie si ma mai scuteste de munca fizica, sau o mai reduce, ptr. ca bateria uneori ma lasa la ultima usa.
   Solutii am luat din benzinarii si chiar si cele care apar in oferte la Lidl sunt ok. Tot in benzinarii am gasit si o pasta ptr zgaraieturi mai profunde, este o solutie consistenta in recipient ca pasta de dinti, adica este mai abraziva.
   Cele mai bune ar fi cele care contin si ceara, dar sunt greu de aplicat/lustruit, necesitand masina de polisat. Am una care sta prin debara, n-o folosesc, fiind greu de aplicat.
   Se gasesc si multe solutii ptr. plasticele din interior, dar trebuie sa te uiti cu atentie ce scrie pe ele, bord mat, bord lucios, depinde ce-ti trebuie.
   In principiu solutiile sunt facute ptr DIY, au instructiuni de utilizare, deci o poate face orice persoana care nu detesta munca fizica.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #13 : 27.Apr.2020, 03:12:57 p.m. »
Recomandarea mea pentru Edi e personala si bazata pe o lucrare reala, asa pe facebook sunt multi cu poze frumoase.
Corect, ai perfecta dreptate...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline teutzue

« Răspuns #14 : 27.Apr.2020, 04:19:08 p.m. »

În ultima parte a videoclipului Chris prezintă și cum sa facem detailing acasă cu mânuțele noastre.

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

Offline sxswift

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Gen: Bărbat
    • swift
« Răspuns #15 : 29.Apr.2020, 04:36:00 p.m. »
ce ti-ai facut la masina la Eds detailing ? Interior sau exterior? Are preturi decente, daca chiar iese ce trebuie
  • suzuki

Offline marisuzuki

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • bucuresti
« Răspuns #16 : 11.Mai.2020, 05:27:59 p.m. »
Salutare, eu am fost cu o masina la detailing dupa 6 luni, cred ca spaland-o mai mult in perioada aia ca era noua, experientele de la diferitele spalatorii mi-au lasat pe caroserie multe zgarieturi fine. Cei de la High class detailing i-au redat aspectul de masina noua dupa un detailing exterior si un strat protector de ceramica. Am achizitionat si un prosop de uscare ca nu mai vreau sa vad piele de caprioara pe caroserie. Cauta-i pe fb sau la ei pe site www.highclassdetailing.ro unde au foarte multe informatii detalii si poze. O zi buna tuturor
  • suzuki

Offline dthem

« Răspuns #17 : 11.Mai.2020, 07:17:38 p.m. »
ce ti-ai facut la masina la Eds detailing ? Interior sau exterior? Are preturi decente, daca chiar iese ce trebuie

Eu am avut treaba pe la interior înainte de vânzare.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019