Autor Subiect: Vecinii mei  (Citit de 5456 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline macmat

Re: Vecinii mei
« Răspuns #20 : 16.Nov.2011, 06:02:35 p.m. »
Pai,n-ar strica vreo 2-3 tricouri ,flanele si cerceafuri.............. :D :D

Offline miocrl

« Răspuns #21 : 14.Feb.2012, 09:22:59 a.m. »
dupa ce anul trecut i-am anuntat pe vecinii de la 3 ca pe sarmele de uscat rufe de la balcon au turturi de 10 kile si ar fi bine sa ii sparga incet incet,.. azi dimineata inainte de ora 7 cine batea turturii.... vecinu de la 3..  :notlst:

Offline roberto

« Răspuns #22 : 14.Feb.2012, 11:48:12 a.m. »
Era o vorba, nesimtirea s-a nascut si traieste la bloc.  :D Cand ma gandesc ca in maxim doua luni ma voi muta in alt apartament si sunt nevoit sa o iau de la zero cu dresatul nesimtitilor............. X-(  Aceleasi discutii, locul de parcare, curatenia pe scara, orele de liniste........... Dupa ce toata tineretea mi-am petrecut-o prin tribunale, tocmai datorita contactelor cu astfel de specimene, parca am cam obosit sa o iau de la inceput. Deja am identificat prima victima, un schizofrenic de 40 de ani, identic ca aspect cu Robinson Crusoe, care este spaima blocului. :)
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline miaunica

« Răspuns #23 : 14.Feb.2012, 12:19:50 p.m. »
dragii mei, eu am scapt de vecinii din cele 5 zari (stanga , dreapta, sus, jos, spate), iar acum parca stau intr-un sat din povesti!...a venit iarna, iar noi ca niste zane nici macar nu aveam lopata pt zapada! :D...daca in casa e cald...am considerat ca stam mai pe la tropice.. :">..dupa prima zapada am facut cunostinta cu mai toti vecinii de pe strada: toata lumea ajuta pe toata lumea...daca te vad intepenit in zapada ies afara si -ti dau o mana -de- ajutor!...nu conteaza ca ajungi acasa la ora 9 seara si viscolul te spulbera, e suficient sa-l suni pe unul si parca-i linie ICE  imediat apar si te scot din necaz!...au luat foc si cablurile electrice (si la noi toate in casa sunt pe electric)..vreo doi ca noi (tineri si la inceput, care nu apucasera sa-si mobileze bucatariile dupa ultima fitza..) aveau aragaz cu butelie...s-au oferit sa ajute pe cei ce aveau nevoie de incalzit apa, de facut ceva de mancare...
deci, cu toate lipsurile ca-i un cartier nou si nu-s toate puse la punct (nu au apucat sa asfalteze strada, viscolul a troienit strada cu zapada de pana la 4m, nu-i gata locul de joaca pt copii...) am niste vecini minunati !
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline M_TM

« Răspuns #24 : 14.Feb.2012, 02:07:43 p.m. »
..sa stiti ca si la curte sunt probleme..Am vis-s-vis o familie de RR..in general oameni de treaba.Au trei fete,la una a venit si un ginerca-intre timp a plecat- dar..manele la greu .Se trezesc si adorm cu guta & comp.Mai ales vara ,pe la orele 22-23 incepe brusc unul sa se laude ca:
"are valoare",altul ca "are bani","masina tare".As pune si eu chestia aia cu "of viatza mea" dar...
In stanga am o familie de batranei,oameni cu mult prea mult bun simt pentru vremurile in care traim,au si o mica gospodarie,ca omul,doua trei gaini care aveau nevoie si de un cocos,normal,R.I.P.
In dreapta o familie de avocati,cu gusturi si obiceiuri fine.  ;)
Intr_o dimineata,vad un politist comunitar la poarta batranilor.Poate ceva de rutina, gandesc eu,ca oamenii nu supara pe nimeni.
Dupa vreo doua ore ma vad cu batranul in curtea din spate.Taia cocosul..._ceva normal la ei,sa mai taie zburatoarele_...
ce faci nea Costica..?
Tai cocosul..au facut reclamatie vecinii-avocatii- ca nu pot dormi dimineata  :notlst:  din cauza cauza lui cucurigu...  :baston:..si nu vreau sa ma cert cu vecinii...  :-t
..in rest sunt oameni de treaba... :-?

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #25 : 11.Nov.2019, 10:33:55 p.m. »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice